Készítsd fel otthonodat a karácsonyi vendégvárásra a Praktikerrel! Készítsd fel otthonodat a karácsonyi vendégvárásra a Praktikerrel!

Nincs értékesebb ajándék karácsonykor, mint a családdal együtt töltött idő. Sajnos akadnak olyan távoli rokonok, barátok, akikkel az ember csak ritkábban tud találkozni év közben, azonban a karácsony a legmegfelelőbb időpont arra, hogy ilyenkor összegyűljünk egy közös vacsorára, társasjátékozásra, vagy egy nagy beszélgetésre. Természetesen ilyenkor az ember még a legtágasabb helyiséget is szűknek érzi a lakásban és szeretne minimum még egy szintet felhúzni a házra. Ha erre nincs is lehetőségünk, de a Praktiker megoldásaival biztosan kényelmesebbé tehetjük a családi együttlétet.

Akár kisebb, akár nagyobb átalakításra vágyunk, a Praktiker legújabb kiadványát érdemes átböngészni, hiszen december 22-ig akciós áron is megvásárolhatjuk a lakberendezési termékeket!

Ezekre a szabadon variálható fapolcokra például biztosan ráfér majd az összes ajándékba kapott könyv, a több színben kapható puffok pedig kényelmes és vidám kiegészítői lehetnek egy családi beszélgetésnek.

A családi összejövetelek egyik legfontosabb része a közös vacsora vagy ebéd. Nálunk a családban ilyenkor számtalan kissé furcsa megoldás született arra, hogy mindenki együtt tudjon ebédelni. Különösen emlékszem a jóval alacsonyabb, asztal mellé tolt „gyerek asztalra”, ahova még érettségiző koromban is le kellett kuporodnom a kisebb unokatestvérek mellé, hogy elférjünk az asztal körül. Ennél azért van kényelmesebb megoldás is, például a Praktiker kibővíthető asztalai, amelyeket szabadon alakíthatsz aszerint, hogy éppen hány vendéget vársz.

Nincs jobb érzés egy rendezett szekrényél, különösen az ünnepi felfordulások idején. Ezekben a több színben kapható, sokpolcos tárolókban minden ajándék és karácsonyi kiegészítő a helyére tud kerülni.

A többnapos családi karácsonyok egyik legjobb része az esti társasozás vagy beszélgetés, ilyenkor gyakran ottalvós program lesz az ünneplésből. Ezekre az esetekre érdemes beszerezni egy matracot, vagy egy kihúzhatós kanapét.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.