Készülj karácsonyra a Butlers Black Friday ajánlataival! Készülj karácsonyra a Butlers Black Friday ajánlataival!

A téli időszak szinte mindannyiunk számára egyet jelent a karácsonyi várakozással, az ünnepi hangulat megteremtésével. Ilyenkor minden otthonban előkerülnek azok a dekorációk, apró tárgyak amelyek a közösen töltött időre, az elmúlt évek karácsonyaira emlékeztetik a családtagokat. Az igazi ünnepi hangulat megteremtéséhez természetesen nem a díszek összhangja és a berendezés tökéletessége a legfontosabb, hanem az a gondos szeretet, amivel évről évre megtöltjük a karácsonyi készülődéseket.

A Butlers kiegészítői és mókás ajándéktárgyai idén is segítenek abban, hogy az ünnep valóban vidám legyen együtt. November 24-én, 20%-os Black Friday akciójuk alkalmával pedig kedvezményes áron szerezhetünk be mindent, ami szükséges egy  igazán élményteli karácsonyhoz. A Corvin plázában található Butlers üzletben pedig egész hétvégén tart a Black Friday akció!

 

ÜNNEPI DEKORÁCIÓ

Puha takarók és meleg fények. A kedves dekorációk nem csak közelebb hozzák a karácsonyi készülődés örömét, de meghitt hangulatot is varázsolnak otthonainkba. Ezekkel az apró tárgyakkal igazán otthonossá tehetjük az ünnepi asztalt.

 

ADVENTI NAPTÁRAK

A karácsonyi várakozás egyik legnagyobb rajongói a gyerekek. A „hány napot kell még aludni” kérdéseket megkönnyíthetjük egy-egy kreatív adventi naptár ötlettel, amihez szuper kiegészítőket és ötleteket meríthetünk a Butlers kínálatából.

 

KARÁCSONYFADÍSZEK

Imádjuk a karácsonyi díszeket. Még a leginkább kifinomult ismerőseink között is egészen biztos, hogy van olyan, aki rajong a giccsbe hajló karácsonyfadíszekért, legyen az üveg, fa, vagy műanyag. A Butlers polcain a megszokott csillag és angyal formájú figurák mellett idén találhatunk vicces dínó, hot-dog, vagy akár hamburger alakú függőt is.

 

AJÁNDÉKÖTLETEK

A legnagyobb félelem a karácsonyi ünneplés közepette, hogy vajon sikerült-e legtökéletesebb ajándékot megtalálni szeretteinknek. Ha idén a Butlers kínálatából válogatsz, nem fogja csalódás érni egyik családtagodat sem. Legyen szó akár kisebb, jelképes ajándékról, akár komolyabb lakberendezési tárgyról, ezekkel a meglepetésekkel biztosan sikerül majd őszinte mosolyt csalnod az ajándékozottak arcára.

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Karácsony Akciók & Hírek Bútor, berendezés Otthon Áruházláncok Akciója

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.