LEGO ajándéktippek karácsonyra LEGO ajándéktippek karácsonyra

Mindenki számára óriási kihívás a karácsonyi bevásárlás. Ezért összegyűjtöttük a legtutibb LEGO játékokat, amelyeket érdemes számításba venni a karácsonyi ajándék vásárlásakor. Jöjjenek a LEGO ajándéktippek karácsonyra! 

Daniel Lipkowitz - LEGO ötletek könyve - 4999 Ft

A LEGO ötletek könyve látványos gyűjteménye azoknak a tanácsoknak, tippeknek és trükköknek, amelyek inspirációt nyújthatnak a saját modellek megépítéséhez. A könyv oldalain középkori várak, intergalaktikus űrhajók, félelmetes kalózhajók, süvítő sugárhajtású gépek sorakoznak – sőt, még ennél is több és még több! Legyél kezdő vagy éppen tapasztalt építő, fedezd fel a LEGO elemek adta határtalan lehetőségek világát! Ismerd meg az építőkockák felhasználásának egészen új megközelítéseit! Engedd szabadjára a fantáziádat és legyél még jobb LEGO építő!

Tovább a LEGO ötletek könyvhöz »

 

A Lego-kaland DVD - 1599 Ft

A legeslegelső egész estés Lego-mozifilm főhőse Emmet, az átlagos, szabálykövető, tökéletesen hétköznapi Lego - minifigura, akit tévedésből roppant különleges személyként azonosítanak, és azt hiszik, rajta áll vagy bukik a világ sorsa. Hirtelen nagyszabású küldetésen találja magát egy csapat idegen társaságában: meg kell állítaniuk egy elvetemült zsarnokot. Emmet számára azonban ez a feladat egy kissé túl nagy falat.

Tovább a Lego-kaland DVD-hez »

 

LEGO Friends Heartlake hírközvetítő autó - 5490 Ft

Legyél te az első, aki a Heartlake hírközvetítő autóról elkezdi terjeszteni a világ legfinomabb süteményének hírét! Keresd meg a süteményt, filmezd le a kamerával, mássz fel a vágószobába, és készítsd elő az adáshoz. Készítsd fel Emmát az öltözőasztalnál, hogy a lehető legjobban nézzen ki a kamera előtt. Ültesd le a hírasztalhoz, ahol Andrew lefilmezi, miközben elmeséli a sütemény történetét, majd elmondja az időjárás jelentést a nézőknek. Emma és Andrew mini-baba figurákat találsz a csomagban.

Tovább a LEGO Friends Heartlake hírközvetítő autóhoz »

 

LEGO Technic Munkagépek - 14 379 Ft

Alakíts ki egy egész építkezést ezekből a méretarányos járművekből a LEGO® Technic Munkagépek készlettel. Ebben a bámulatos készletben számos valósághű funkcióval rendelkező munkagépet találsz, úgy mint: egy kerekes markológép, egy billenőkocsi és egy lánctalpas markológép, amelyen egy forgatható és nyújtható darut és 2 strapabíró lánctalpat találsz, míg a kerekes markológépen markolókanalat, a billenőkocsin pedig billenőszekrényt fedezhetsz fel, amely súlyos talajmennyiségeket képes mozgatni. Ezek a bámulatos modellek valódi kihívást jelentenek és igazán próbára teszik képességeidet, és fantáziádat.

Tovább a LEGO Technic Munkagépekhez »

 

LEGO City Vizirendőr egység - 9789 Ft

A gonosztevő gumicsónakján menekül a pénzzel együtt. Siess a helyszínre a rendőrségi furgonnal és keresd meg a mobil megfigyelő állomás segítségével. Kapcsold le a pótkocsit, használd a csörlőt és tedd vízre a rendőrségi gumicsónakot, és vesd bele magad az üldözésbe. Kapd el a gonosztevőt, mielőtt elérne a világítótoronynál lévő búvóhelyére és elrejtené az árut a faládákban! A csomagban 3 minifigurát, és válogatott kiegészítőket találsz: 2 rendőr és egy gonosztevő.

Tovább a LEGO City Vizirendőr egységhez »

 

 

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
LEGO

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Karácsonyi ötletek Puzzle, LEGO, makett Karácsony

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.