Legújabb PC és konzol játékok karácsonyra Legújabb PC és konzol játékok karácsonyra

A karácsonyi időszakra a játékgyártók is belehúztak és több új játékot is kiadtak, hogy legyen mivel játszani az ünnepek alatt. Leginkább a legnépszerűbbek folytatásairól beszélünk, de akad köztük újdonság is. Nézzük, mivel fogunk játszani a PC-nken, XBOX-unkon, vagy éppen PS4-ünkön a következő hetekben.

FIFA16
Nincs év új FIFA játék nélkül. Így van ez idén is, hiszen megérkezett a FIFA 16. Az idei játék is sok újdonságot tartalmaz. Az egyik talán legszembetűnőbb a női focisták, válogatottak megjelenése. A játékmeneten is sokat módosítottak. Javult pl. a védekezési rendszer, gyorsabban illeszkednek a helyzetekhez, valamint a becsúszások és leszerelések is teljesen átalakultak. Javult a kapusok viselkedése, életszerűbb lett a passzrendszer és új cselezési lehetőségeket is hozott az új verzió. Mindezeken kívül egy új trainer opció is bekerült a játékba, pl. minden egyes meccs előtt hasznos tanácsokat ad majd.
Összességében mondhatjuk, hogy sokkal életszerűbbre sikerült a FIFA16 az elődjeinél, így biztosan sokak tetszését elnyeri majd.
Részletek és vásárlás itt »

Star Wars Battlefront
Azt hiszem, elfogultság nélkül mondhatom, hogy az idei év egyik legszebb játéka a Star Wars Battlefront lett. Gyönyörű, fotószerű képi világgal rendelkezik és a játékmenet is nagyon jó. Ott lehetünk több a filmben ismert csatában, pl. a Hoth-on, az Endoron, de lövöldözhetünk a Tatooine-on is. És ha mindez még nem lenne elég, akkor belebújhatunk a főszereplők bőrébe is, vívhatunk Luke Skywalkerrel lézerkardcsatát Darth Vader ellen és fordítva, vagy akár Han Solóként irányíthatjuk a Millenium Falcont. Beülhetünk egy birodalmi lépegetőbe, vagy egy TIE vadászba is.
Részletek és vásárlás itt » 

Fallout 4
A Fallout egy poszt-apkaliptikus világba visz el bennünket, ahol nem csupán a saját életünk a tét. A 111. számú óvóhely egyetlen túlélőjeként csak mi léphetünk a felszínre 210 évvel az atomháború után, hogy felfedezzük a környéket és elkezdjük az újjáépítést. A hatalmas nyílt világban szabadon cselekdhetsz. Harcolj egyedül, vagy csatlakozz a hatalomért versengő frakciók valemelyikéhez. Számos helyszín, szereplő és küldetés vár rád a játékban. A S.P.E.C.I.A.L. rendszernek köszönhetően 7 tulajdonság és számos perk közül választhatunk. Építhetsz egy saját várost, olyan épületekkel amelyeket te terveztél, saját berendezéssel, védelmi rendszerrel.
A Fallout 4 tehát egy nagyon szabad világ, egy nagyon jó fő történetszállal, rengeteg kisebb kalanndal, és csak rajtad áll, hogyan építed fel ezt a világot.
Részletek és vásárlás itt » 

COD - Black Ops III
Azt hiszem, a Call of Duty-t sem kell bemutatni senkinek. A Black Ops sorozat részei a hidegháborús szálon indultak el. A második rész, ahogy a mostani is, már a jövőben játszódik. A katonák kibernetikus fejlesztéseket kapnak, ezzel pedig jelentősen átírják a harctéri szabályokat, így rengeteg újdonsággal találkozhatunk a játékmenet során. Sokkal nyitottabb pályák, kooperatív játékmenet (akár 3 ismerősünkkel is játszahatjuk az egyjátékos kampányt). Természetesen a többjátékos mód sem maradhat el, összecsaphatunk egymással a víz alatt, szinte teljesen testreszabhatjuk karakterünket az új speciális képességek és karaktereknek köszönhetően. Újfajta mozgásformák is megjelentek, pl. falonfutás, nagyobb ugrások.
Szóval egy minden eddiginél pörgősebb játék várható! Nagyon ajánljuk!
Részletek és vásárlás itt » 

Assassin’s Creed Syndicate
Az Assassin’s Creed sorozat egy újabb részével van dolgunk most. A Syndicate a külső nézetes akció- és kalandjáték 9 része. A viktoriánus kori Londonban járunk, 1868-ban, az ipari forradalom csúcsán. A templomosok uralma alatt a város folyamatosan hanyatlik, ezért különböző bandák jönnek létre, akik a város egyes részen uralkodnak. Egy testvérpárral, Jacobbal és Evivel közösen az a feladatunk, hogy elfoglaljuk ezeket a területeket és szabadságot adjunk a város lakóinak. Egész Londont megismerhetjük, ugrálhatunk a mozgó járműveken és a tetőkön, lovaskocsikat rabolhatunk ki és eltéríthetjük a Temzén úszó gőzhajókat ebben az igazán jó kalandjátékban.
Részletek és vásárlás itt »

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Játékszoftver, konzol Karácsony Karácsonyi ötletek

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.