Lenyűgöző tavaszi szettek féláron a Mangotól Lenyűgöző tavaszi szettek féláron a Mangotól

Borulj virágba te is! A Mango szezonközi kiárusításán vidám színekkel és virágmintákkal találkozhatsz, bátran választhatsz olyan darabokat is közülük, amelyek egy egyszerűbb outfitet is tökéletesen feldobnak majd! Az idei tavasz egyik kedvenc színe a piros és sárga! Mutatunk is két szettet, amelyekben pop-up színekként megjelenhet ez a két nagyon is hangsúlyos árnyalat. A Mango szezonközi kiárusításán pedig féláron, akár 50% kedvezménnyel szerezheted be az összes feltüntetett darabot!

Vadító vörös

Jól ismert tény, hogy a vörös színű árnyalatok remekül funkcionálhatnak csábító randi-outfitként, azonban a piros színek nem csak ilyen esetekre ajánlottak. A bordó és sötétpiros árnyalatok megnövelik viselőjük önbizalmát, így ha állásinterjúra vagy tárgyalásra mész, érdemes becsempészni ruhatáradba néhány ilyen színű darabot. Arra azonban figyelj, hogy mint minden esetben, ilyenkor is meg tudd tartani a helyes arányokat és ne ess a halmozás hiábjába. Bőven elég, ha az outfited egy-egy darabja pompázik csak a vörös árnyalataiban.

Boldogító sárga

A tavasz legmeghatározóbb színe a sárga. Nem is csoda, hiszen az ilyen árnyalatú ruhákról rögtön a napsütés és a vidámság jut eszünkbe. A piroshoz hasonlóan a sárga színnek is megvan a maga pszichológiai jelentése, ha szeretnéd feldobni a napodat, egy vidám árnyalatú kabát vagy kiegészítő tökéletes lehet erre a célra. A citrom- és napsárga árnyalatok amellett, hogy nyugtatólag hatnak rád egész nap, felszabadító és örömteli érzésekkel töltenek el.

További szuper, leértékelt tavaszi darabokért kattints a képekre, vagy a linkre!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.