Lidl sport akció, sportszer olcsón! Lidl sport akció, sportszer olcsón!

Lidl sport akció: kettlebell, súlyzó, sportruházat, sportmelltartó. Most akciós áron! Pár napig olcsón vásárolhatsz sporteszközöket a Lidlben!

Tudtad, hogy a csokievésnél létezik egy jobb és egészségesebb módszer a dopamintermelésre? Persze, hogy tudtad. Gyakorold! Edzésre fel! A tavasz közeledtével egyre jobban kívánjuk a mozgást, és egyre jobban aggódunk, hogyan fogunk festeni téli kabát nélkül, lenge öltözetben. Soha nincs jobb alkalom úrrá lenni fáradtságunkon, lustaságunkon, mint az itt és most pillanata. De ha csak holnap is kezdenél hozzá az edzéshez, a megfelelő kellékeket ideje rögtön beszerezni! 

A Lidlben most hihetetlenül olcsón juthatsz hozzá az edzésed hatékonyságát elősegítő eszközökhöz!

A mi kedvencünk ezúttal a kettlebell. Egyrészt azért, mert ez a több mint száz éve alkalmazott tárgy az egyik legalkalmasabb eszköz a test és az izomerő fejlesztésére, másrészt mert a Lidl-ben most az átlagárához képest jóval olcsóbban kapható meg. Az egyik legnagyobb előnynek azt tartjuk, hogy egy kisvárosban is megvehetsz egy olyan sporteszközt, amelyet egyébként csak nagyobb városok sportboltjaiban vásárolhatnál meg. 

A sporteszközök megvásárlása már az első lépés az egészséges és erőtől duzzadó test, a jó közérzet és a szép tartás felé.

Az ajánlat február 14-ig érvényes! (Február 14-én vasárnap csak Győrben, a Jereváni utca 42. szám alatti Lidl tart nyitva)

Itt megnézheted a kínálatot!

  

KETTLEBELL: A Lidl most mindössze 1 599 Ft-ért kínál 2,5 kg-os kettlebellt, amely alaposan megdolgoztatja a gerinc környéki mélyizmainkat, a hasunk és a csípőnk izmait, rendszeres használata pedig erős és stabil törzset eredményez.

  

EDZŐKÖTÉL: A 4 990 Ft-ért kapható edzőkötél ideális a saját testsúlyos erősítéshez, a koordinációs képesség, az egyensúly és a tartás javításához. Tegyél fel pezsdítő zenét az otthonodban, vagy menj edzőterembe, és használd!

 

EDZŐRÚD: A többfunkciós edzőrúd alkalmas a has-, kar-, mell- és hátizmok erősítésére. 3 999 Ft-ért szerezheted be, jár hozzá használati útmutató, valamint példagyakorlatok, amelyekből sokat tanulhasz, és biztosra veheted, hogy valóban hatékonyan edzel. 

SÚLYZÓKÉSZLET: A mindössze 6 999 Ft-ért kapható súlyzókészlet 6 darab 2x2 kg-os, illetve 4x1 kg-os lakozott öntöttvas súlyzótárcsát tartalmaz. Kapsz hozzá edési útmutatót is, ráadásul baromi egyszerű összeszerelni!

 EDZŐPAD: 14 999 Ft-ért vásárolhatsz edzőpadot, amely ideális a hát-, has-, mell-, kar- és csípőizmok erősítésére.

 

RUHÁZAT EDZÉSHEZ: Egyszerre kényelmes és divatos funkcionális pólókból, és fitnesznadrágokból választhatsz. A mi kedvencünk az Urban Fitness feliratú felső. Neked melyik áll a legjobban?

  • Női funcionális póló 1 444 Ft-tól 1 599 Ft-ig
  • Női fitnesznadrág 2 999 Ft
  • Női sportnadrág 1 999 Ft
  • Minden felső és nadrág 32-től 46-os méretig kapható!

 

SPORTNADRÁG: Férfi sportnadrág, sportos és divatos, ideális edzéshez. Három színben kapható, 44-től 58-as méretig, mindössze 2 599 Ft-ért!

SPORTMELLTARTÓ: elméletileg :) tökéletesen tart, kényelmes edzést biztosít, és még szexi is! 1 599 Ft-tól 2 799 Ft-ig!

 

VÁSÁRFIA:

És íme a szerzeményünk, két darab kettlebell, egy 5 kg és 10 kg-os. Made in China, de jó a fogása, minősége és a formája is. Megéri az árát!

Lidl kettlebell

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Cseréld le a Media Markttal!

Cseréld le a Media Markttal!

Kedvezményes multimédiás eszközök, háztartási kis- és nagygépek, szépségápolási eszközök a Media Marktnál.

50% kedvezmény a H&M-ben!

50% kedvezmény a H&M-ben!

Női, férfi, baba-gyermek és dekorációs termékek a H&M üzleteiben és online webshopjában.

Nyári vásár az IKEA-ban!

Nyári vásár az IKEA-ban!

Valamennyiünk kedvenc skandináv bútoráruházlánca belekezdett a nyári kiárusításba. Kattitns, tudd meg a részleteket, és legfőképp: ne hagyd ki!