Luxuskemping a Decathlonnal Luxuskemping a Decathlonnal

Nyáron mindenki elhivatottan keresi a leginkább költséghatékony nyaralási opciókat. Ha idén kipróbálnál valami különlegeset, ami új mint amit eddig megszoktál, érdemes beszerezni néhány minőségi kiegészítőt megengedhető áron és nyakadba venni a természetet.

A kempingezés vagy vadkempingezés ugyanis szuper program akár az egész család számára, a városi környezettől való elszakadás már néhány órára is feltölti az embert és szinte szupererőt ad neki hétköznapi feladatai folytatásához. Ráadásul egyre több időt töltünk zárt terekben, így egy erdei tisztáson vagy vízparton való időtöltés különleges lehet mindannyiunk számára.

Akár kiépített kempingezőhelyre mész, akár a vadkemping romantikáját választod, a Decathlon kiegészítő felszerelései minden helyzetben támogatnak majd!

Fontos tudnod, hogy Magyarországon akadnak helyek, amelyek alkalmasak a vadkempingezésre, azonban 24 óránál tovább ezeken a helyszíneken sem maradhatsz. Mielőtt vadkempingezésre adnád fejed alaposan nézz utána, hogy melyek azok a területek, ahol ezt megteheted. Talán ez alapszabály, de nem árt néha újra és újra beszélni róla, hogy szemetet ne hagyj magad után (a nem környezetkímélő mosogató- és tisztálkodószerek is annak minősülnek ilyenkor). Étel készítéséhez csak olyan fákat használj, amelyek már nem élnek és kiszáradtak, illetve tartsd be az ilyenkor kötelező tűzgyújtási szabályokat.

Ha autóval indulsz útnak könnyebb dolgod akad, mintha gyalog vágnál neki utadnak, azonban a pakolásra mindegyik helyzetben figyelni kell. A kevesebb több alapon érdemes többször is felülvizsgálni a már bepakolt dolgokat (a ruhákat általában mindig hajlamos eltúlozni az ember) és odafigyelni arra, hogy valóban csak hasznos tárgyakat vigyünk magunkkal. Ruhákl általában érdemes kevesebb, de réteges öltözéket vinni.

Emellett az elsődleges komfortérzetet az alváshoz szükséges kellékek adják. A Decathlon felszerelései között olyan praktikus és kényelmes kellékeket találsz, mint a könnyű hálózsákok, amelyek hidegben tartják a hőt, melegben pedig könnyű szellőzést biztosítanak.

Amikor sátrat választasz, érdemes szem előtt tartanod, hogy hosszú távon milyen igényekre szabva szeretnél sátrazni. Ha többen is fogjátok használni, érdemes egy több osztatú családi sátrat választani.

A Decathlonban olyan hasznos kiegészítőket is választhatsz, mint például az összecsomagolható fejpárna, az éjjeli lámpa, vagy a fluoreszkáló szárítókötél (az esti tábori, kempingezős programoknál rendkívül fontos, hogy ne történjen semmilyen baleset a sötét miatt).

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Akciók & Hírek Akciók Kempingmatrac, ágy Kempingszék és -asztal Sport

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.