Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára? Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

A testmozgás fontosságát, és annak gyermekkorban való elsajátítását talán nem kell kihangsúlyoznunk. Az egészséges életmód, a megfelelő testi és lelki fejlődés egyaránt elképzelhetetlen a mozgás és a játék szeretete nélkül, ez talán minden szülő számára egyértelmű.

Azonban sokszor felmerül az a kérdés, milyen sportot és sporteszközt érdemes választani a legkisebbek számára, amely a helyes mozgás elsajátítása mellett szórakoztatja is a gyerekeket. Ráadásul az a jelenség sem ismeretlen a legtöbb szülő számára, amikor gyermekük óriási lelkesedéssel veti bele magát a legújabb hobbiba, azonban néhány hét vagy hónap múlva szívesebben próbálna ki másik elfoglaltságot.

 

A rollerezés tökéletes választás lehet azoknak a gyerekeknek, akiknek a biciklizés még korai lenne. Ez a sporteszköz kitűnően fejleszti az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt. Ráadásul életkortól függően az idősebb csemeték akár menő trükköket is kipróbálhatnak a rollerrel – természetesen a megfelelő védőfelszerelés viselése mellett.

 

A Micro rollerek könnyedén szállíthatók és összecsukhatók, így ha például családi nyaralásra igyekszik a család, oda is könnyedén vihetjük magunkkal. A változatos táj és a technikailag is egyre ügyesedő gyerekek így nem fognak ráunni a rollerezésre egyhamar. Sőt, ez az a sport, ami egészen az iskoláig vagy felnőtt korig elkísérheti gyermekeinket, hiszen a roller kényelmes, gyors és egyszerű módja a városon belüli közlekedésnek.

A különböző színes és személyre szabható design mellett bárki szívesen magáénak tudna egy rollert, a fiús, lányos és uniszex kivitelezés egy szuper csengővel vagy színben harmonizáló bukósisakkal a legmenőbb sportfelszerelés lesz bármelyik kis- és kamaszgyermek számára. A változatos kiegészítőket szintén megtalálod az a-Wear Sport üzletében!

Ha pedig szeretnénk együtt tartani gyermekünkkel a legújabb sportkalandokban, az a-Wear Sport Micro rollerei között könnyedén megtaláljuk a felnőtteknek szánt modelleket is.

Az a-Wear Sport üzletét megtalálod a Rózsakert Bevásárlóközpontban, honlapjukat pedig ide kattintva tudod megnézni.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.