Minden, amire szükséged lehet a kertben, már az Auchanban vár Rád! Minden, amire szükséged lehet a kertben, már az Auchanban vár Rád!

Bár a tavaszi idő egyelőre még nem érkezett el hozzánk, a kerti programokra való készülődést nyugodtan el lehet már kezdeni, hiszen a következő hónapokban számos olyan lehetőségünk lesz, amikor a szabadidőnkent kültéren tölthetjük el barátaink vagy családunk társaságában.

Medencés partitra, grillvacsorára vágysz, vagy éppen gyermekeidet szeretnéd meglepni valamilyen kerti játékkal? Akkor lapozd fel az Auchan aktuális kertészeti katalógusát, amelyben a kertészeti eszközök és kiegészítők mellett megtalálsz mindent, amire szükséged lehet

grillezéshez,


baráti összejövetelekhez,

medencés partihoz,

 

vagy éppen játékdélutánhoz.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Különleges ajánlatok a Rózsakertből!

Különleges ajánlatok a Rózsakertből!

Valami exkluzívat keresel? Olyasmit, ami elég különleges ajándék lehet valaki számára, aki maga is különleges? Akkor a Rózsakert Bevásárlóközpontban a helyed! Ha egyelőre ismerkednél a hellyel, olvasd el korábbi cikkünket, amelyben bemutatjuk Rózsadombnak ezt a gyöngyszemét.

Ismét Shopping Weekend a Rózsakertben!

Ismét Shopping Weekend a Rózsakertben!

2018. november 15-18. között felfrissítheted a ruhatáradat a budai Rózsakert bevásárlóközpontban akár 50%-os kedvezménnyel is!

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!