Mutatjuk az őszi Praktiker katalógus újdonságait! Mutatjuk az őszi Praktiker katalógus újdonságait!

Elérkezett az ősz, amikor mindannyian szeretnénk valamilyen újdonságba belevágni, legyen szó tanulásról, munkáról vagy éppen otthonfelújításról. A Praktiker aktuális katalógusában megtalálhatunk mindent, amivel könnyebbé tehetjük lakásunk felfrissítését és a borongós őszi napokat.

Aki rögtön valamilyen nagyobb projektbe szeretne kezdeni, az most kitűnő minőségű komplett konyha- és étkezőbútorok közül válogathat kedvező áron.

A kert szépségeit ilyenkor sem érdemes elhanyagolni, számos növényt találhatsz a Praktikernél, amelyek a zordabb időjárást sem sínylik meg. A kert ápolásához szükséges elektronikus eszközöket és növényvédőket is megtalálod. 

Az utolsó őszi napsugarak kiélvezéséhez gyerekeknek és felnőtteknek érdemes a biciklik és elektromos rollerek közül válogatniuk.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.