Nespresso kapszulás kávéfőző akció! Nespresso kapszulás kávéfőző akció!

A Nespresso egy élmény. Egy varázspillanat. Amikor elfeledkezünk minden problémánkról, és csak a kávézás élvezetével foglalkozunk.

2 éve költöztünk új lakásba, és jártuk a szokásos lakberendezési üzleteket, amikor az egyikben Nespresso kávéval kínálták a vásárlókat. Annyira megtetszettek ezek a színes kis kapszulák, hogy muszáj volt megkóstolnom őket – nagy gasztro-rajongó vagyok, így szeretek minden újdonságot kipróbálni.

Abszolút megvolt az eredménye ennek a „kóstoltatásnak” álcázott marketingfogásnak: habár könyvespolcot nem találtunk, egy új kávéfőzővel tértünk haza – mely tökéletesen illeszkedett  a fehér konyhabútorom designjához.

nespresso kapszula

A Nespresso kapszulák megjelenése hatalmas újítás volt a kávézás világában, hiszen új külsejével és technológiájával hamar hatalmas népszerűségre tett szert. Mindenki kiakarta próbálni, hogyan is működnek ezek a színes kis űrkapszulák és milyen az ízük.

Hatalmas előnyük, hogy a lakásban szinte bárhol elhelyezhetőek, ezzel otthonunk deisgnját is feldobva vele. Választhatunk hivalkodóan színeset, visszafogottabb darabot, épp hogy a környezetbe olvadó vanília színt, de természetesen a standard fehér-fekete vonal is megtalálható a kávégépek színskáláján.

Nem kell izgulnunk, ha a reggeli nagy rohanásban véletlenül elfelejtjük kikapcsolni, hiszen 9 perc magányra ítélt pillanat után a kávégép automatikusan kikapcsol magától.

Ha régóta szemezel a Nespresso kávégépekkel, de még nem sikerült elhatároznod magad, akkor talán épp most van itt az ideje, hogy lépést tegyél az ügy érdekében. A Media Markt áruházakban és a webshopon keresztül most 19.990Ft-ért lehetsz Te is boldog Nespresso Inissia kávéfőzőgép-tulajdonos!!!

Nézd meg a Media Markt ajánlatát!

nespresso inissia

Az akciós ár mellé még egy 5000 Ft-os kapszula ajándékutalvány is jár, melyet a Nespresso butikokban vagy az interneten keresztül tudsz beváltani.

Egy kis videó-segédletet a használathoz ITT találsz.

Ha nem szeretnél sok időt foglalkozni a vásárlással, akkor a webshopon keresztül is leadhatod rendelésedet. Online rendelés esetén 1-3 munkanapon belül meg is érkezik az otthonodba!

A vasárnapi ebédnél pedig már együtt kávézhat a család! Ha szeretnéd mégjobban odatenni magad, és igazi háziasszonyként elvarázsolni a vendégeket, nem csak a Nespresso kávé ízélménnyel dobhatod fel a hangulatot, hanem a kávé mellé érdemes válogatnod a varázslatos kis Nespresso sütemények, csokoládék és kekszek közül is – a vendégeid tuti nem felejtik el ezt az odaadást.

Az akció érvényessége: Május 15-31. (Vagy a készlet erejéig.)

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Kávéfőző Akciók Akciók & Hírek Akciók Konyhai kisgépek

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.