Nyeregbe! Akciós biciklik az Auchanban! Nyeregbe! Akciós biciklik az Auchanban!

Amikor a kislányom elég nagy lett ahhoz, hogy különböző szabadtéri programokra vihessük magunkkal, alig vártam már, hogy beüssön a szép idő. Nagyon kíváncsi voltam, hogy fog tetszeni Dorkának a Margitszigeten a rengeteg virág, hogyan indul majd felfedezni a gyepre terített pokróc körüli világot.

A következő lépés az volt, amikor már kifejezetten mozogni indultunk. Mi ketten lányok sétáltunk-kocogtunk, apa pedig jött utánunk a biciklivel. Namost, ez a kerékpár téma elbűvölte a gyereket, szóval a mostani feladatunk beszerezni az Első Biciklit! Így már mindhárman fel leszünk szerelkezve, indulhat a családi bicikli túra!

Ha már túl vagytok az első kerékpáron, esetleg neked vagy a párodnak lenne szüksége egy járműre, akkor ez a legjobb alkalom, hogy beszerezzetek egyet. Az Auchan aktuális katalógusa ugyanis hemzseg a bringáktól. A futóbiciklitől a profi felnőtt járgányig minden méretben találsz megfelelőt.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide vagy a képekre!

Az akció időtartama: 2017. 04. 27-05.03

futóbicikli-auchan

Futókerékpár, 12”, minőségi fém futókerékpár tömör kerekekkel, 2-4 éves korig az egyensúly érzék kialakítására, állítható kormány és nyeregmagasság

Ár: 10 990 Ft

Cool Boy vagy Butterfly kerékpár, 12”, erős, strapabíró és stabil gyerekkerékpár típus, méretenként eltérő gazdag felszereltséggel
és széles színválasztékkal.

Ár: 22 990 Ft

16”

26 990 Ft

20”

28 990 Ft

atlantic-galaxy-bicikli-auchan

Atlantic kerékpár, 24”, 26”, strapabíró kerékpár rugós vázzal és rugós első villával, minden terepen jól használható, állítható kormány- és ülésmagasság.

Ár: 36 990 Ft

Galaxy MT206 kerékpár, 20”, prémium kategóriás gyerek szabadidő kerékpár, rugós első villával, állítható kormány- és nyeregmagassággal, könnyen használható marokváltó 6 sebességgel.

Ár: 34 990 Ft

alpha-acél-bicikli-auchan

Alpha Acél Cross férfi vagy női kerékpár**, 27”, city felszereltségű (világítás, sárvédő, csomagtartó) trekking kerékpár, ideális választás túrázáshoz.

Ár: 42 990 Ft

**A termék a Savoya parki áruházban nem kapható

Alpha FS kerékpár, 26”, teleszkópos acél vázzal és első̋ villával szerelt 18 sebességes kerékpár.

Eredeti ár: 36 990 Ft Akciós ár: 34 990 Ft

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.