Okosóra vagy fitneszkészülék? – bemutatjuk a Samsung Gear Fitet

A Samsung Gear Fitről első ránézésre nehéz eldönteni, hogy egy okosórával vagy egy fitneszkészülékkel van dolgunk. Bemutatjuk, mit tud a készülék, hogy néz ki, mire használható.

Az biztosan elmondtható, hogy a Samsung Gear Fit tervezésekor odafigyeltek a designra, a vékony forma miatt nem csak a férfiak, hanem a nők is megfelelő kiegészítőként viselhetik. A gumiból készült szíj cserélhető, ráadásul az alap fekete mellett többféle színben is kapható. Kicsi, könnyen viselhető eszköz.

A felületre különféle témák, hátterek állíthatók be, így teljesen a saját ízlésünk szerint testreszabható, hogy hogyan nézzen ki.

De mit is tud valójában a készülék? Miért vegyük meg?

Lehetőséget biztosít arra, hogy e-mailjeinket, SMS-einket olvassuk, a bejövő hívásokat fogadjuk. Összeköthetőséget biztosít egyéb Samsung készülékeinkkel – bár korlátozott módon, és nem minden típusú készülékkel. Nagyon egyszerű a felülete, felhasználóbarát, könnyen kezelhető minden alapvető funkció, például a hívásfogadás, a gyors válasz az üzenetekre vagy a stopper beállítása.

Emellett személyreszabott fitnessz programot tudunk beállítani. A program figyeli például a szívverést, méri az aktivitást, ez alapján tudja javasolni azt is, hogy futás közben mikor érdemes gyorsítani vagy lassítani. Tulajdonképpen egy beépített személyi edzőt kapunk, ami végeredményben. Az eszköznek talán épp ez az erőssége, naplózza a mozgási és egyéb aktivitási tevékenységeket, majd értelmezi is ezeket, statisztikát készít – akár arról, hogy mennyit futottunk, vagy mennyi kalóriát vittünk be egy nap. 

Nézd meg a Samsung Gear Fit termékeket a globalplazán »

Ha egyéb Samsung terméket keresel, akkor nézz körül itt »

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?