Óriási bakancs választék a Playersroomban Óriási bakancs választék a Playersroomban

Most már egészen komolyan rákezdett a hideg, elő lehet venni a bélelt, vízálló kabátokat, cipőket, csizmákat. Ami engem illet, a kabátokig rendben is lennék, de a bakancsommal gondok adódtak. Valószínűleg nem ápoltam megfelelően tavaly, mert ezen a héten az első nagyobb esőnél beázott.  

Szóval, elindult az idei Nagy Bakancskereső Akció. Be kell vallanom, rettentően csábítanak a virágos, színes, mintás darabok. Ugyanakkor azért egy bakancsot mégiscsak tartós ruhadarabnak szánsz. Olyannak, ami évekig melegen és szárazon tartja a lábad, és valljuk be, a nagyon olcsón kapható, csinci modellek nem biztos, hogy megfelelnek ennek a követelménynek.

Ha hasonló gondokkal küszködsz, tudom ajánlani a Playersroom-ot. Dorko, Timberland, Hally Hansen - a legjobb márkák várnak a polcokon.

A webáruházban számtalan menő bakancs várja, hogy megcsodáld és megrendeld: női, férfi, gyerek modellek egyaránt.Ha megtaláltad az Igazit, csak kattints!

A részletekről mindent megtudhatsz ide vagy a képekre kattintva!

Dorko Alpine, férfi bakancs

dorko-alpine-férfi-bakancs-playersroom

Hally Hansen, férfi bakancs

playersroom-hally-hansen

Timberland, kamasz lány bakancs

timberland-kamaszlany-baknacs-playersroom

Ha jobban szeretsz személyesen vásárolgatni, mint a neten klikkelgetni, keresd fel valamelyik Playersroom üzletet, és válaszd ki saját kezeddel a legjobb bakancsot a kínálatból!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.