Sneaker Stars: óriási cipőfesztivál az Akvárium Klubban Sneaker Stars: óriási cipőfesztivál az Akvárium Klubban

Az ország legnagyobb sneaker fesztiválja, a Sneaker Stars, kihagyhatatlan esemény!

Vágyaid tárgya a legújabb, legszínesebb, legtrendibb sportos surranó? Még csak most ismerkedsz a témával és szeretnél minél többet megtudni, minél több márkát, típust és fajtát megismerni? Akkor itt a helyed!

sneaker-fesztivál-playersroom-globalplaza

A fesztiválon felvonulnak a legnagyobb külföldi és hazai márkák (adidas Originals, Nike, Puma, Converse, Dorko, stb.) modelljei  és legújabb kollekciói. Emellett egész nap jó programok, nagyszerű fellépők várnak, úgy mint pl. a Halott Pénz, a Cloud 9+, Merge vagy DJ Revolution. 

Még néhány infó az eseményről, hogy biztos legyél benne, itt a helyed. Az egész napos zene mellett extrém sport programok várnak, a sneaker kultúra lányrajongói számára Kicks & Chicks verseny indul, ahol a csajok sportcipőben versenyeznek - a díjak: egy 150 000 Ft-os Playersroom vásárlási utalvány és egy adidas Original ajándékcsomag. És a slusz poén: a belépő ára levásárolható a Playersroom üzleteiben!

A Sneaker Stars belépővel az esemény egész nap látogatható, vagyis 10:00-20:00-ig bármikor  megnézheted a brandek standjait, a fellépőket, hallgathatod a zenét és elmerülhetsz a kúlság világában.

A jegyek már kaphatóak a Playersroomnál és az Akvárium Klubban valamint online ezen a linken.

Nézd meg az esemény Facebook oldalát, menj el a fesztiválra és tudj meg mindent a sneakerről, amit tudni érdemes! 

playersroom-sneaker-globalplaza

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.