Paradicsomos receptért 5000 Ft-os ajándékkártyát nyerhetsz az Auchannal! Paradicsomos receptért 5000 Ft-os ajándékkártyát nyerhetsz az Auchannal!

Minden jó pizza alapja a tökéletes paradicsomos alap. Az Auchan most bomba áron adja hozzá a magyar paradicsomot. Ráadásul az Auchan facebook-os játékával 5 000 Ft-os ajándékkártyát nyerhetsz, melyet június 9-én sorsolnak ki. Hogy mit kell tenned hozzá?

Kommentjelj a facebook poszt alá: írj egy paradicsomos receptet!

Tudtad, hogy a paradicsom nem csupán finom, de gyógyhatása is jelentős? Az egyik legegészségesebb zöldség! A tomatin nevű alkaloidájából gombás betegségek, gyulladásos folyamatok elleni kenőcsöket készítenek. A benne található likopin egészségmegőrző hatású, csökkenti bizonyos daganatos betegségek kialakulásának esélyét (prosztata, gyomor, emlő), védelmet nyújt degeneratív idegrendszeri megbetegedésekkel szemben, jelenléte a bőrben véd a káros UV-sugaraktól. A népgyógyászatban ízületi gyulladás kiegészítő kezelésére szárított leveles hajtását alkalmazzák fürdővízbe téve.

A paradicsomot a kozmetikusok külső használatra is ajánlják és alkalmazzák. Jótékony hatású, enyhe savak találhatóak benne, szóval arctisztitó, gyulladáscsökkentő pakolást is készíthetünk, ha szeletekre vágjuk a paradicsomot, vagy ha paradicsompürét készítünk a gyümölcs húsából.

Kipróbálod? Akár főzésre, akár arctisztításra használod, az Auchanban szuper áron kaphatod meg a magyar, minőségi terméket.

Íme a további részletek és egyéb akciók!

               

 A paradicsom gyógyhatásáról az információk innen származnak.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?