Philips Aqua Trio FC7088 bemutató Philips Aqua Trio FC7088 bemutató

A házimunka legtöbbször nyűg és a leginkább a hátunk közepére kívánjuk. Porszívózni, felmosni, aztán még várni is, amíg minden felszárad, ez bizony sokszor egy örökkévalóságnak tűnhet. Nem beszélve arról, hogy nem kis mértékben fáradunk el, mire minden művelet végére érünk. Pedig mit nem adnánk, ha valahogyan megkönnyíthetnénk a dolgunkat, nem igaz? Ebben van segítségünkre a Philips újdonsága, az AquaTrio Pro, amely egyszerre porszívózza, mossa fel és szárítja meg a padlót, ezáltal feleannyi idő alatt és 50%-kal kevesebb befektetett munkával végezhetünk a takarítással.

De mi is ez a csodamasina? 

A Philips AquaTrio Pro 3 az 1-ben technológiájának köszönhetően több területen is tökéletes segítséget nyújt. Porszívóként minden szennyeződést, port, kiömlött folyadékot felszív, és eltávolít, a felmosási folyamat során az öntisztítást végző, finom mikroszálas kefék hatékonyan távolítják el a piszkot és a foltokat, sőt még a réseket is megtisztítják. És ha az még nem volna elég, a kefék forgása légáramot hoz létre, aminek hatására a padló meg is szárad, 50%-kal gyorsabban, mint a hagyományos felmosás során.

Mit mindent tud még?

  • Az AquaTrio nem csak praktikus, de rendkívül hatékony a baktériumokkal szemben is, hiszen akár a 99%-ukat végérvényesen elpusztítja. A felmosáshoz használt víz tisztaságáról külön tiszta- és szennyesvíz tartályok gondoskodnak, így a szennyeződéseket és az allergéneket természetesen az utóbbi tartalmazza. Ezért allergiabarát minősítést kapott.

  • Alkalmazkodó, hiszen minden típusú kemény padlóhoz ideális, legyen szó fáról, parkettáról, laminált padlóról, vinil és linóleum felületekről, járólapokról és csempéről, márványról vagy természetes kőről.
  • Gazdaságos, hiszen mindössze egyetlen 700 ml-es teli tartály feltöltésével több mint 60 m2 terület megtisztítására képes, aminek köszönhetően 70%-kal kevesebb vizet használunk el a takarítás során, de porszívóként is 50%-kal kevesebb energiafelhasználással számolhatunk.



  • Okos és szinte helyettünk dolgozik: az AquaTrio Pro öblítőtálcával rendelkezik és megtisztítja önmagát, valamint különböző színű LED jelzőfénnyel jelez minden esetleges közbelépést igénylő szakasznál

    NÉZZ MEG EGY VIDEÓT AZ AQUATRIO PRORÓL! 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.