PowerUp Dart - a világ legeredetibb papírrepülője PowerUp Dart - a világ legeredetibb papírrepülője

Ugye te is emlékszel még arra, amikor egy unalmas tanórán papírrepülőt hajtogattál? Vagy amikor otthon felrohantál az ötödikre a szomszédsráchoz megnézni, hogy repül az a gép, amit - kis túlzással - tényleg órákig hajtogattál? Megvan az az érzés, amikor elhajítod a repcsit, és nézed, ahogy száll, felkapja a szél, majd elkanyarodik, végül elegánsan landol?

Nekem többször eszembe jutott, hogy milyen jó lenne irányítani az én csinos kis repülőmet. Aztán megláttam a gyönyörű, távirányítású szerkezeteket, amiket egyrészt nem tudtam megfizetni, másrészt... azért az nem ugyanaz.

Most viszont eljött az én időm! A PowerUp csapata nem most először fejleszt mobillal irányítható papírrepülő készletet, sőt! Egy korábbi modellt már minikamerával is felszereltek, így egy VR-szemüveggel követve papírdrónként lehetett használni. 

PowerUp-Dart-hajtogatos-papirrepulo

Ezúttal olyan repcsikészlettel rukkol elő a társaság, amelyből egy 25%-kal könnyebb, feleakkora modell hajtogatható - a készletben színes, előre jelölt papírok is vannak! Ez a PowerUp Dart. A papírmasina képes a 40 km/h-ra, akár egy három dimenzió manőver közben is. Ugyan 10 perc után tölteni kell, de az a 10 perc totálisan felhőtlen szórakozást jelent a benned lévő kisgyereknek!

 

A könnyű, szénszálas keresztrúdnak és a műanyag merevítőnek köszönhetően a bármilyen kemény kartonból meghajtható repülő gyakorlatilag törhetetlen. Még a az orr rész is gumival van fedve, a rizikósabb manőverekre való tekintettel. A vezérléshez egy mobil appot kell letölteni, amit kb. egy hónapja az android után már iPhone-ra is lefejelesztettek. Az alkalmazás Bluetoothon keresztül kommunikál a kis repcsivel, és ide kattintva 

A társaság ezúttal is a Kickstarteren rakott össsze egy kampányt a projektre. Napok alatt összegyűlt a kért összeg többszöröse, szóval könnyen lehet, hogy megvan az idei karácsony slágere. Őszintén remélem, hogy Magyarországon is elérhető lesz ez a kis papírcsoda.

Katt ide, és merülj el a kütyük világában a globalplaza.hu-n!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Így készíts tökéletes képeket a telefonoddal!

Így készíts tökéletes képeket a telefonoddal!

Szuper fotózáshoz szükséges eszközök és trükkök profi gép nélkül is.

Gyerekbiciklik akciója a Praktikerben

Gyerekbiciklik akciója a Praktikerben

A nyár és a vakáció közepén az egyik legjobb hétköznapi programok egyike csak úgy bicajozni az utcákon. Ha pedig a gyerekek még nem biztosak a tudásukban, szerezz be nekik egy alkalmas, kicsiknek való futóbringát vagy gyerekbiciklit!

Akciós Nike Air Max Axis a Sportfactoryban

Akciós Nike Air Max Axis a Sportfactoryban

Különlegesen kényelmes, ideális nyári sneaker vár a Sportfactoryban akár 32%-os kedvezménnyel!