Régóta gondolkozol azon, hogy kiváltsd Playersroom Club kártyádat? Itt az idő! Régóta gondolkozol azon, hogy kiváltsd Playersroom Club kártyádat? Itt az idő!

Elkezdődtek az üzletekben a téli leárazások, te azonban még exkluzívabb kedvezményekre vágysz? Itt az idő, hogy kiváltsd 365 napig érvényes Playersroom Club kártyádat! December végétől visszavonásig ugyanis óriási kedvezményekben részesülhetsz, amennyiben rendelkezel a szükséges Club kártyával! Sőt, nem csak a téli leárazási szezon alatt, hanem egész évben 20-50%-os kedvezményeket kaparinthatsz meg bármelyik Playersroom üzletben, vagy webáruházban!

Nem csak karácsonykor szereted meglepni szeretteidet? Ha év elején is szívesen kedveskednél egy általad válaszott családtagodnak, vagy barátodnak, akkor a Playersroom társkártya tökéletes választás lehet! A társkártya tulajdonosa ugyanazokban a kedvezményekben részesülhet, akár csak a Playersroom Club kártya tulajdonosa, így ismerősiddel együtt élvezheted a vásárlás minden örömét!

További információkért kattints a Playersroom weboldalára, vagy inspirálódj összegyűjtött kedvenceinkből!

Női és férfi ruhadarabok 20-50% kedvezménnyel!

 

Félcipők és sportcipők 20-50% kedvezménnyel!

 

Bakancsok és magasított szárú cipők 20-50% kedvezménnyel!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.