Sulikezdés a Premier Outlettel Sulikezdés a Premier Outlettel

Van az úgy, hogy az utolsó utáni pillanatban jut eszedbe, hogy kihagytál valamit az iskolai nagy beszerezésekből. Rájössz, mondjuk, ahogy velem is történt, hogy az eddig tökéletes meleg farmer hirtelen rövidebb lett. Vagy az iskolatáska szíja akkor szakad le váratlanul, amikor az első napra pakolnátok be a könyveket, füzeteket. Esetleg az első héten kiderül, hogy nincs elég füzet.

Ezen a hétvégén még bőven pótolhatsz mindent, hiszen a Premier Outlet Back to School akciója szeptember 10-ig tart!

A legnagyobb márkák - pl. Nike, adidas, Converse, Tom Tailor - termékei közül 30-70%-os kedvezménnyel válogathatsz! A részletekért kattints ide vagy a képre!

premier-outlet-back-to-school-akció

Namost, én teljesen komolyan gondoltam a farmer problémát. Nevezz nyugodtan felelőtlen anyának, de én tényleg egyik pillanatról a másikra szembesültem a kinőtt nadrág gondjával. És bár messze van, a jövő héten mégis el fogok menni gyerekestül a Premierbe farmervadászatra. 

Ugyanis szeptember 11-17-ig Farmerhétre készül a Premier Outlet, melynek keretében a legnagyobb márkák akár 70%-os kedvezménnyel kínálják tuti termékeiket. Találd meg te is a legmenőbb őszi gatyát, és szereld fel velük a családot is! A részletekért csak katt a képre!

farmer-akció-premier-outlet

Ha pedig dzsekire, felsőre, a legmenőbb cipők valamelyikére fájna a fogad, csak simán nézz szét a Premier üzleteiben! A divat ne legyen pénztárcához kötve!

premier-outlet-válogatás-akció

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Premier Outlet

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Cipő Nadrág, rövidnadrág Táska Iskolai felszerelés Otthon

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.