Sulikezdés a Premier Outlettel Sulikezdés a Premier Outlettel

Van az úgy, hogy az utolsó utáni pillanatban jut eszedbe, hogy kihagytál valamit az iskolai nagy beszerezésekből. Rájössz, mondjuk, ahogy velem is történt, hogy az eddig tökéletes meleg farmer hirtelen rövidebb lett. Vagy az iskolatáska szíja akkor szakad le váratlanul, amikor az első napra pakolnátok be a könyveket, füzeteket. Esetleg az első héten kiderül, hogy nincs elég füzet.

Ezen a hétvégén még bőven pótolhatsz mindent, hiszen a Premier Outlet Back to School akciója szeptember 10-ig tart!

A legnagyobb márkák - pl. Nike, adidas, Converse, Tom Tailor - termékei közül 30-70%-os kedvezménnyel válogathatsz! A részletekért kattints ide vagy a képre!

premier-outlet-back-to-school-akció

Namost, én teljesen komolyan gondoltam a farmer problémát. Nevezz nyugodtan felelőtlen anyának, de én tényleg egyik pillanatról a másikra szembesültem a kinőtt nadrág gondjával. És bár messze van, a jövő héten mégis el fogok menni gyerekestül a Premierbe farmervadászatra. 

Ugyanis szeptember 11-17-ig Farmerhétre készül a Premier Outlet, melynek keretében a legnagyobb márkák akár 70%-os kedvezménnyel kínálják tuti termékeiket. Találd meg te is a legmenőbb őszi gatyát, és szereld fel velük a családot is! A részletekért csak katt a képre!

farmer-akció-premier-outlet

Ha pedig dzsekire, felsőre, a legmenőbb cipők valamelyikére fájna a fogad, csak simán nézz szét a Premier üzleteiben! A divat ne legyen pénztárcához kötve!

premier-outlet-válogatás-akció

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Így készíts tökéletes képeket a telefonoddal!

Így készíts tökéletes képeket a telefonoddal!

Szuper fotózáshoz szükséges eszközök és trükkök profi gép nélkül is.

Gyerekbiciklik akciója a Praktikerben

Gyerekbiciklik akciója a Praktikerben

A nyár és a vakáció közepén az egyik legjobb hétköznapi programok egyike csak úgy bicajozni az utcákon. Ha pedig a gyerekek még nem biztosak a tudásukban, szerezz be nekik egy alkalmas, kicsiknek való futóbringát vagy gyerekbiciklit!

Akciós Nike Air Max Axis a Sportfactoryban

Akciós Nike Air Max Axis a Sportfactoryban

Különlegesen kényelmes, ideális nyári sneaker vár a Sportfactoryban akár 32%-os kedvezménnyel!