Szépségápolás anyáknak, apáknak, babáknak Szépségápolás anyáknak, apáknak, babáknak

Az elmúlt hetekben visszaszoktam a nagy fürdésekre. Némi forró víz, egy kis habfürdő, és húsz perc, ami csak az enyém. Megdöbbentően pihentető tud lenni. Mostanában nálam itt kezdődik a szépségápolás. A kellemes illat megnyugtató, a forró víz ellazít, a fürdő utáni testápoló pedig teljessé teszi az élményt. Én magam a barackos Baba habfürdőre esküszöm, és nagyjából bármire a Garnier-től, de ez egyéni preferencia.

„Anya, nem akarok hajat mosni, nem akarok fürdeni!” Vagy: „Anya, nem akarok kiszállni a vízből, még játszom, még megvárom, amíg ráncos lesz a kezem.”  

Ismerős? Nálunk mostanában rendszeresen előfordul, a kislányom klasszikus eset. Imád fürdeni, csak elkezdeni és befejezni nem szereti. Viszont a gumikacsák, a csempére tapasztható játékok és a Schauma tündéres gyerek samponja segített mérsékelni a fürdés-hajmosás körüli hisztit. 

Hogy a piperebeszerzés még véletlenül se legyen egyszerű, a férjem egy harmadik típusú szert kedvel. Általában azért mindent meg szoktunk tudni venni egy körben, viszont nem mindig olyan olcsón, mint most az Auchanban!

És ha maguk a kedvezmények még kevésnek bizonyulnának ahhoz, hogy felcsigázzák az érdeklődésedet, hadd mondjunk pár szót az Auchan Bébé-ről, az Auchan Bizalomkártyával elérhető baba- és gyerekprogramról!

Ennek keretében exkluzív ajánlatokat érhetsz el, személyre szóló értesít kapsz a legjobb akciókról, és havonta megújuló, korcsoportonkénti kedvezményekben vehetsz részt.

A pontos részletekért kattints ide!

Az akció időtartama: 2017.10.12-18.

elseve-sampon-auchan-akció

Elsѐve sampon, többféle, 250 ml, 2 396 Ft/l

Balzsam, többféle, 200 ml, 2 995 Ft/l

Eredeti ár: 799 Ft Akciós ár: 599 Ft

Head&Shoulders sampon, többféle, 360-400 ml  

1 db: 1 139 Ft, 3 164-2 848 Ft/l

2 db: 2 118 Ft, 2 942-2 648 Ft/l

bármely 2 db vásárlása esetén

Ár: 1 059 Ft/db

baba-gabi-tusfürdő-akció-auchan

Baba tusfürdő, többféle, 750 ml, 1 292 Ft/l

Ár: 969 Ft

Bizalomkártyás, Business kártyás vagy Auchan kártyás vásárlás esetén 200 ajándék pont.

garnier-dove-auchan-akció

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.