Szerelem a mínuszok idején Szerelem a mínuszok idején

Bevallom férfiasan, eddig egyszer ünnepeltem meg a Valentin-napot a férjemmel. Elmentünk a barátainkkal vacsorázni és felköszöntöttük Bálint nevű kedves haverunkat. Ezzel együtt nem tartozom a Valentin-napot ellenzőkhöz, szerintem mindenki megérdemli, hogy valamilyen ürüggyel vacsorát szervezzen, szexi ruhát vásároljon, megszervezze a gyerekfelügyeletet, kivegyen egy romantikus szállodai szobát, stb.

Mindenkinek jár egy kis idő, amikor foglalkozhat csak a szerelemmel, ha szeretne. Egyáltalán nem ostobaság erre egy külön napot dedikálni. 

Az ajándékvásárlás már más tészta, de még mindig ingerküszöbön alul van.

Az ember szereti meglepni a párját valamivel, amiről tudja, hogy örül neki. Ráadásul ilyenkor se szeri se száma az összetartozást jelképező ajándékoknak: páros pólók, amelyek mintájának csak az emberi kreativitás szab határt, elegáns kivitelű desszertek, bájos, romantikus csomagolásba burkolt ajándékcsomagok.

Apróságok, amelyek örömet okoznak, elfeledtetik a mindennapi gondokat. Ha másért nem, már ezért megéri tartani egy napot a szerelem tiszteletére.

Az alábbi ajándék válogatás az Auchan kínálatából származik. Ha tetszik, kattints ide és böngészd át a teljes Valentin-napi választékot!

Az akció időtartama: 2017.2.9-15.

ajándékcsomag-üzenő-csoki-valentin-nap-auchanCseresznyevirág ajándékcsomag, tartalma: testápoló 100 ml, Eau de toilette 20 ml

Ár: 1 299 Ft

Valentin napi üzenő csokoládé, Ft/db, többféle, 90 g, 5 211 Ft/kg


Ár: 469 Ft

merci-desszert-mieszko-desszert-auchan-valentin-napMerci desszert, Ft/db, többféle, 250 g, 4 996 Ft/kg

Ár: 1 249 Ft

Mieszko Cherrissimo desszert, 310 g, 4 610 Ft/kg

Ár: 1 429 Ft

női-férfi-póló-auchan-valentin-napNői rövid ujjú póló, Ft/db, méret: S-XL-ig


Ár: 1 990 Ft

Férfi rövid ujjú póló, Ft/db, méret: M-2XL-ig


Ár: 2 990 Ft

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.