Szurkolj a vizes vb-n a legmenőbb pólókban! Szurkolj a vizes vb-n a legmenőbb pólókban!

A közös szurkolás az egyik legerősebb kapocs, ami képes összekötni a legkülönbözőbb embereket. Ha csak rövid időre, másfél órára vagy akár pár percre is, de emberek ezrei izgulnak ugyanazért az egy dologért. Van ebben valami felemelő és végtelenül lelkesítő.

Amikor kifested az arcod a kedvenceid színére, beöltözöl a megfelelő sálakba és sapkákba, és látod, hogy rajtad kívül még ezer másik ember feszít ugyanabban a szerelésben ugyanabból az okból, akkor egy hihetetlenül bensőséges élménnyel leszel gazdagabb, amire örökre emlékezni fogsz. Akkor is, ha maga a verseny végül nem úgy alakul, ahogyan szeretted volna. Rájössz, hogy tulajdonképpen nem is számít, mert a tömeggel közös szívverés, visszafojtott lélegzet és kitőrő ordítás vagy zokogás emléke az, ami mindig veled marad. 

Ráadásul most még csak nem is kell messzire menned, hogy ezt átéld, hiszen a vizes vb helyszíne Budapest. 

A Dorko szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy neked is részed legyen ebben az élményben. Válassz a vb-re készült pólók és sapkák közül, és éld át az együtt szurkolás eszméletlen érzését! Katt a képekre és tudd meg a részleteket!

dorko-vizes-vb-pólók-playersroom

dorko-vizes-vb-póló-playersroom

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Cseréld le a Media Markttal!

Cseréld le a Media Markttal!

Kedvezményes multimédiás eszközök, háztartási kis- és nagygépek, szépségápolási eszközök a Media Marktnál.

50% kedvezmény a H&M-ben!

50% kedvezmény a H&M-ben!

Női, férfi, baba-gyermek és dekorációs termékek a H&M üzleteiben és online webshopjában.

Nyári vásár az IKEA-ban!

Nyári vásár az IKEA-ban!

Valamennyiünk kedvenc skandináv bútoráruházlánca belekezdett a nyári kiárusításba. Kattitns, tudd meg a részleteket, és legfőképp: ne hagyd ki!