Téli cipők 5000 Ft alatt a CCC-ben Téli cipők 5000 Ft alatt a CCC-ben

Téli cipőt választani soha nem egyszerű feladat. Lábbeli szempontból talán ez a legkényesebb időszak. Fontos, hogy a választott darab kényelmes legyen, meleg, mindemellett divatos és ha lehet, ne kerüljön vagyonokba. Kevés olyan hely akad, ahol mindezeknek a szempontoknak megfelelő cipőt találhatunk.

Mi most azonban megtaláltuk a szezon egyik legjobb leárazását a CCC-ben. Bakancsok, bokacsizmák és magas szárú csizmák széles választéka közül válogathatunk, ráadásul a legtöbb darab 5000 Ft alatt kapható.

Akár vagány, füzős cipőre vadászol, amelyben a hétköznapokban is kényelmesen járhatsz anélkül, hogy feszengened kellene, akár elegáns cipőt keresel különleges alkalmakra, a CCC-nél egészen biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább passzoló darabot.

Az én taktikám ilyenkor az szokott lenni, hogy akár több különböző stílusú cipőre is beruházok, hiszen ritka alkalom, hogy pár ezer forintért hozzájuthatunk ezekhez hasonló csizmákhoz és lábbelikhez.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.