Ismerd meg a tenisz inspirálta, Adidas Stan Smith cipőket! Ismerd meg a tenisz inspirálta, Adidas Stan Smith cipőket!

Az Adidas Stan Smith modelljét 1963-ban mutatták be - akkor még Halliet néven - és azóta kategóriájának vezető cipője lett. Nevét a korábbi legendás teniszező, Stan Smith után kapta. A cipő sok viszontagságon ment át az elmúlt évtizedekben, 2012-ben például olyan alacsony volt az eladása, hogy az Adidas kishíján visszahívta a polcokról. Aztán 2014-ben újra berobbant a köztudatba és népszerűsége azóta is rohamosan nő.

A siker titkát lejjebb találod, sőt még a helyet is megmutatjuk, ahol beszerezheted!

adidas-playersroom-globalplaza

Magának a névadónak, a korábbi bajnok Stan Smith-nek az a véleménye, hogy a titok az egyszerű, letisztult design-ban és a klasszikusan a teniszre jellemző, tiszta, fehér színben rejlik. Az alacsony, a bokát szabadon hagyó, annak mégis biztonságos alátámasztást nyújtó kialakítás is mindig népszerű. Anyaga nagy gonddal tervezett, puha szemcsementes természetes bőr.

adidas-playersroom-globalplaza

Az Adidas a termék népszerűsítésekor arra is gondolt, hogy a cipő ne csak a klasszikus fehér-zöld kombinációban legyen elérhető, hanem piros és tengerész-kék mintával is lehessen kapni. 

adidas-teniszcipő-playersroom-globalplaza

Ha első kézből akarod tudni, hogy miért fantasztikus dolog egy Stan Smithben megjelenni, kattints és rendelj a Playersroomtól! Csatlakozz a szupermodellek és divattervezők sorához, akik már ismerik és esküsznek rá!

adidas-cipő-playersroom-globalplaza

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Pünkösdi nyitvatartás

Pünkösdi nyitvatartás

Ezek az üzletek és bevásárlóközpontok lesznek nyitva pünkösd vasárnap és hétfőn.

Így klímázz 2018-ban!

Így klímázz 2018-ban!

Amikor kint 200 fok van érnyékban, már alig várod, hogy valami hűs helyre érhess. Legyen ez a saját otthonod! Szerezz be egy igazán megfelelő klímát, hogy ne kelljen végig szenvedned a 2018-as nyarat! Segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet!

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

A legjobb minőségű elektromos szerszámokat keresed otthoni barkácsoláshoz vagy lakásfelújításhoz? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis a Praktiker kínálatában most rengeteg akciós terméket találsz!