Ismerd meg a tenisz inspirálta, Adidas Stan Smith cipőket! Ismerd meg a tenisz inspirálta, Adidas Stan Smith cipőket!

Az Adidas Stan Smith modelljét 1963-ban mutatták be - akkor még Halliet néven - és azóta kategóriájának vezető cipője lett. Nevét a korábbi legendás teniszező, Stan Smith után kapta. A cipő sok viszontagságon ment át az elmúlt évtizedekben, 2012-ben például olyan alacsony volt az eladása, hogy az Adidas kishíján visszahívta a polcokról. Aztán 2014-ben újra berobbant a köztudatba és népszerűsége azóta is rohamosan nő.

A siker titkát lejjebb találod, sőt még a helyet is megmutatjuk, ahol beszerezheted!

adidas-playersroom-globalplaza

Magának a névadónak, a korábbi bajnok Stan Smith-nek az a véleménye, hogy a titok az egyszerű, letisztult design-ban és a klasszikusan a teniszre jellemző, tiszta, fehér színben rejlik. Az alacsony, a bokát szabadon hagyó, annak mégis biztonságos alátámasztást nyújtó kialakítás is mindig népszerű. Anyaga nagy gonddal tervezett, puha szemcsementes természetes bőr.

adidas-playersroom-globalplaza

Az Adidas a termék népszerűsítésekor arra is gondolt, hogy a cipő ne csak a klasszikus fehér-zöld kombinációban legyen elérhető, hanem piros és tengerész-kék mintával is lehessen kapni. 

adidas-teniszcipő-playersroom-globalplaza

Ha első kézből akarod tudni, hogy miért fantasztikus dolog egy Stan Smithben megjelenni, kattints és rendelj a Playersroomtól! Csatlakozz a szupermodellek és divattervezők sorához, akik már ismerik és esküsznek rá!

adidas-cipő-playersroom-globalplaza

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.