Teremts karácsonyi hagyományt a Praktikerrel! Teremts karácsonyi hagyományt a Praktikerrel!

Anyukám az évek során egyetlen egyszer próbálkozott meg azzal, hogy egységes, elegáns karácsonyfát prezentáljunk az ünnepekre. Azt hiszem, ezüst színű és kék díszeket választott. Családilag leszavaztuk, azon az alapon, hogy a karácsonyfa úgy szép, ha ezer féle dísz csillog-villog rajta, közvetlenül a csúcs alatti ágakon pedig ott trónolnak a kedvenc díszeink.

A karácsonyi díszítés, a dekoráció hagyományt jelent. Ünnepet. Ezzel együtt a kellékeiről elmondható, hogy fogyóeszközök. Ugye veled is előfordult már, hogy 24-én délelőtt szembesültél a problémával, hogy nincs meg a csúcsdísz? Velünk ez többször is megesett. Olyankor apukám lóra kapott, képletesen szólva, és elvágtatott a legközelebbi üzletbe, ahol dísz vásárolható. Remek, 24-én délben minden bezár. Sebaj, ettől szép az ünnep.

Végül persze minden megoldódott, és az elveszett díszeket is megtaláltuk három év után. 

Új hagyományokat teremtenél? Felfrissítenéd a régieket? Szerezd be hozzá a legszebb díszeket, a legragyogóbb dekorációkat!

Csekkold a Praktiker gazdag és színes választékát, és találd meg a hagyományok forrását!

praktiker-valogatas-kep-cikkbe

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.