Teremts karácsonyi hagyományt a Praktikerrel! Teremts karácsonyi hagyományt a Praktikerrel!

Anyukám az évek során egyetlen egyszer próbálkozott meg azzal, hogy egységes, elegáns karácsonyfát prezentáljunk az ünnepekre. Azt hiszem, ezüst színű és kék díszeket választott. Családilag leszavaztuk, azon az alapon, hogy a karácsonyfa úgy szép, ha ezer féle dísz csillog-villog rajta, közvetlenül a csúcs alatti ágakon pedig ott trónolnak a kedvenc díszeink.

A karácsonyi díszítés, a dekoráció hagyományt jelent. Ünnepet. Ezzel együtt a kellékeiről elmondható, hogy fogyóeszközök. Ugye veled is előfordult már, hogy 24-én délelőtt szembesültél a problémával, hogy nincs meg a csúcsdísz? Velünk ez többször is megesett. Olyankor apukám lóra kapott, képletesen szólva, és elvágtatott a legközelebbi üzletbe, ahol dísz vásárolható. Remek, 24-én délben minden bezár. Sebaj, ettől szép az ünnep.

Végül persze minden megoldódott, és az elveszett díszeket is megtaláltuk három év után. 

Új hagyományokat teremtenél? Felfrissítenéd a régieket? Szerezd be hozzá a legszebb díszeket, a legragyogóbb dekorációkat!

Csekkold a Praktiker gazdag és színes választékát, és találd meg a hagyományok forrását!

praktiker-valogatas-kep-cikkbe

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.