Top 15 akciós karácsonyi ajándék termék a Tescótól! Top 15 akciós karácsonyi ajándék termék a Tescótól!

Elkelne a segítség, hogy mivel lepd meg szeretteidet karácsonyra? Mi körülnéztünk a Tesco akciós termékei között, hogy úgy szerezhess sok örömöt, hogy az mégis kíméli a pénztárcádat! Vigyázz, a kedvezmények csak december 2-ig érvényesek!

1. Tesco távirányítós helikopter »


Emlékszer mekkora élmény volt egy távirányítós autóval játszani? Egy távirányítós helikopter sokkal jobb! Az irányítása a lakásban is elsajátítható, úgyhogy nem kell a jóidőre várni, hogy játsszunk vele! Akciós ára 3240 Ft.

2. WUF bluetooth fejhallgató »


A vezetéknélküli fejhallgató rendkívüli kényelmet és mobilitást biztosít a zenehallgatáshoz. A WUF fejhallgatója ráadásul összecsukható, párnázott, és 5 különböző színben kapható. Mindez és a a jó hangminőség remek ajándékká teszik 6990 Ft-ért.

3. Guiness World Records 2016 könyv »


Nagyon szórakoztató az őrületes világrekordokat összegyűjtő, színesen illusztrált könyv legújabb kiadása. Minden évben sokan küzdenek azért világszerte, hogy bekerüljenek ebbe a könyvbe, úgyhogy csakis kalandos olvasmány lehet, 5990 Ft-ért.

4. Pickwick karácsonyi teacsomag üvegbögrével »


Télen melegen tartanak a neves tea gyártó különböző gyümölcsteái: 20 citrom ízű, 20 őszibarack és 20 zöld tea filtert kapsz most tetszetős üvegbögrével együt csak 1299 Ft-ért. Ha más nem is jut eszedbe egy ismerősödről, csak az, hogy teázik, ez akkor is tökéletes!

5. Playboy Aftershave »


Nincs még egy olyan apró ajándék, amitől olyan vagánynak érezheti magát egy férfi, mint egy Playboy aftershave balzsam. Azt persze nem kell tudnia, hogy ez most csak 1699 Ft!

6. Telenor Navon Mizu D501 okostelefon »


Ez a készülék egy teljesen jó okostelefon hardverével van ellátva: 4 magos, 1.3 GHz-es processzor hajtja és 5 MP-es képeket képes készíteni kamerája. Ez magában még nem lenne kiemelkedő, ha nem lenne ehhez képest elképesztően alacsony az ára: most 19 990 Ft-ért elvihető! Ez a telefon bárkinek kellemes meglepetés lehet, pláne ha elavultabb készüléket cserélne újabbra.

7. Asus X554LJ-XO 059D notebook »


Erős hardverével ez a gép a magas gépigényű alkalmazásokat is könnyen futtatja, legyen szó akár 3d videók szerkesztéséről, akár videójátékokról, így a gép munkára és játékra is biztos hogy megfelel. Intel Core i3 2.1 GHz-es proceszor dübörög benne, és egy szuper GeForce 920M videókártya, az 500 Gb-os vincseszteren pedig bőven el lehet férni. Most 119 990 Forint.

8. LG 42LF652V Full HD Smart LED-TV »


Nem lenne csodálatos otthon élvezni a 3D filmek világát? Biztos van olyan ismerősöd, aki élvezné! Ez a televízió fullHD minőségben játszik le térhatású filmeket, és már alapból 2 szemüveget is kapsz hozzá. Kapcsolódik Wifi hálózatra, 3 USB és 3 HDMI csatlakozó van rajta, és mindez most csak 159 990 Ft.

9. Lark Evolution X4 10.1 táblagép »


Egy tablet bárkinek jól jön! Egy minőségi táblagépen élvezet a böngészés, a filmnézés vagy a játék. A Lark 10 colos tabletje (eredeti, 34 990 Ft-os ára helyett) most 27 990 Ft-ért elvihető, pedig a teljesítményére nem lehet panasz.

10. Black&Decker CD115-XK sarokcsiszoló »


Barkácsolni szinte minden férfi szeret, így a szerszámok gyakorlatilag a felnőtt fiúk játékai. Egy márkás sarokcsiszoló sok örömet szerezhet, és most csak 7990 Ft!

11. Bosch PSB530 RE ütvefúró »


Egy fúró szinte elengedhetetlen tartozéka egy háztartásnak, hiszen bármikor szükség lehet rá, így kiváló ajándékötlet a minőséget fémjelző BOSCH ütvefúrója, ami most eredeti árának kétharmadába, csupán 12 990 Ft-ba kerül.

12. Műanyag ételtárolószett »


Mennyivel jobban örül az ember olyan ajándéknak, aminek hasznát veszi, nem igaz? Ezért lehet jó ötlet ételtároló garnítúrát ajándékozni, és persze azért, mert most egy teljes, 17 darabos szett csak 1490 Ft!

13. Bogyó és Babóca mesekönyv »


A különböző karácsonyi, ünnepi és téli történeteket elmesélő mesekönyvek gondoskodnak arról, hogy a család apraja is jól érezze magát karácsonykor. Így bőven megéri az akciós, 1790 Ft-os árat. Gyermekes családok nagyon fogják értékelni.

14. Konzol: PlayStation3XboX360 »


Mi sem dobja föl annyira az ünnepeket, mint egy játékkonzol a gyerekeknek, vagy egy kicsit nagyobbaknak! A géppel akár évekig is eljátszhat újabb játékokkal boldog tulajdonosa, és ennek fényében nem is rossz ár a két nagy videojáték gyártó rivális valamelyik gépéért a 64 990 Ft-os akciós ár.

15. Bock Ermitage »


Ha valami elegánssal és finommal lepnéd meg ismerőseid, jó ötlet a Bock Villányban termett szőlőőből készült vörös bora, ami színvonalához képest rendkívül kedvező, 2499 Ft-os áron kapható.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.