Top 5 ajándék férfiaknak Valentin napra Top 5 ajándék férfiaknak Valentin napra

Valentin-nap? Felejtsd el, amit eddig gondoltál!

Unalmasnak találod a gyertyafényes vacsorát, a romantikus filmezést és a közös képetekkel díszített kispárnát? Nos, ha te így vagy vele, akkor a barátod is biztosan a háta közepére kívánja a sablonos ajándékokat. Itt az ideje egy kis újításnak, úgyhogy megmutatjuk, hogyan teheted igazán felejthetetlenné és izgalmassá a Valentin-napot a pasid számára nem szokványos és szexi ajándékokkal.

1. Fiús mozi

Akció, autósüldözés, horror? Ne riadj vissza tőle! Vidd el moziba a pasid, de egy olyan filmre, ami biztosan tetszik neki, még akkor is, ha neked valószínűleg nem ez lesz a kedvenc alkotásod. Elvégre 1,5-2 órát egészen biztosan kibírsz, főleg ha tudod, hogy a barátodnak örömet szerzel azzal, hogy végre ő is 100%-ig élvezheti a közös filmezést. Légy önzetlen és tartsd szem előtt, hogy a párod nem biztos, hogy arra vágyik, hogy 48-adjára is megnézzétek az Igazából szerelmet.



2. Koncertjegy/meccs belépő

A barátod kedvenc zenekara a közeljövőben Budapesten koncertezik? Esetleg a csapat, akinek drukkol, hamarosan rangadót játszik? Lepd meg 2 koncertjeggyel, vagy meccsbelépővel, és tuti, hogy ki fog ugrani a bőréből. Egyrészt látja majd, hogy tényleg gondoltál rá, másrészt pedig egyúttal azt is bizonyítod, hogy nem bánod, ha olykor-olykor külön töltötök egy-egy estét és ő a haverjaival lóghat. Hiszen a Valentin nap úgyis a tiéd… :)



3. Elektronikai kütyü

Nem kell megijedni, nem várja el senki, hogy pontosan tudd, mi az a processzormag, vagy képben legyél a legmodernebb hangcuccokkal. Viszont a pasik imádják, ha lépést tarthatnak a technikával és biztos, hogy szóba hozta a közelmúltban, hogy mi az, amire nagyon vágyik, vagy mi az, ami elromlott, vagy ideje lenne beújítani. Ha nem emlékszel, pontosan miről is volt szó, kérdezd meg az egyik haverját, ő biztos tud majd segíteni. Vagy válaszd, ami a legegyszerűbb: vásárolj kupont valamelyik elektrotechnikai üzletben, hogy a szerelmednek ne legyen más dolga, mint levásárolni azt. Költse csak el arra, amire csak szeretné. Hidd el, értékelni fogja, hogy neki van a legjobb fej csaja a világon.



4. Szerepjáték

Hát persze, hogy előbb-utóbb kilyukadunk az erotikánál. Hiszen a Valentin-nap mégiscsak a szerelmesek ünnepe, szép is lenne, ha pont ezen a napon nem gondolnánk egy kis hancúrozásra. Viszont ha igazán különlegessé akarod tenni az élményt, dobd fel valami exkluzív dologgal. Öltözz be dögös tanárnőnek, akinél csak egy módon lehet átmenni a pótvizsgán, szexi nővérkének, aki alternatív gyógymóddal ápolgatja szegény betegét, vagy légy titkárnő, aki teljesíti főnöke minden kívánságát. De a lehetőségek tárháza végtelen, csak a képzeleted szabhat határt nekik. Pontosabban a kedvesedé, hiszen elsősorban az ő fantáziáját igyekezz kielégíteni, de a cél persze az, hogy mindketten élvezzétek, amit csináltok. Egy biztos: ha jól sikerül, ezentúl a Valentin-nap lesz a pasid kedvenc ünnepe.



5. Erotikus és vicces ajándékok

A szexi jelmezek mellett rengeteg egyéb módja van annak, hogy szenvedélyt és egy kis izgalmat és önfeledt szórakozást csempésszetek a Valentin-napotokba. Térj be egy szexshopba, vagy ha félénk vagy és diszkrétebb megoldásra vágysz, vásárolj be webáruházakban néhány vicces, izgató, vagy éppen zavarbaejtő ajándékot, amivel biztosan feldobjátok majd február 14-e estéjét. Legyen az egy erotikus társasjáték, szexpózokat ábrázoló dobókocka, masszázsolaj, ehető bugyi és melltartó, szemfedő, vagy bilincs, garantáltan kellemes meglepetést okozol majd, hiszen jó humorral és kreativitással nem csak szó szerint láncolhatod magadhoz a kedvesedet.

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Bevásárlóközpont, plaza Budapesten és vidéken Akciók

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.