Új Nike cipő kollekció a Playmax üzleteiben! Új Nike cipő kollekció a Playmax üzleteiben!

Legyen tiéd a Barcelona sztárjáról elnevezett kollekció bármelyik darabja!

nike neymar cipőkollekció

HYPERVENOM PHADE II NJR FG: 17 999 Ft 

HYPERVENOM PHADE II NJR IC 17 999 Ft

 HYPERVENOM PHATAL II DF NJR FG: 54.999 Ft

A Neymar kollekció darabjainak mintázatát Bruno Big, brazil művész tervezte. A színek, minták vibráló, fekete-fehér vonalak sorából állnak, amelyeket a Nike márkajel élénk színű íve tarkít. A design tükrözi Neymar stílusát: a bátorságot és a végtelen játékörömöt.

A HYPERVENOM PHATAL II  különleges, galléros kialakítása (Dynamic Fit) zokni szerűen illeszkedik a bokára, így képezve átmenetet a sportszár és a cipő között. Az ultrakönnyű anyag tökéletesen illeszkedik a lábfejre, így biztosítja a megfelelő iránytartást. A felső részt borító mikroszálas felület - kialakításának köszönhetően - az anyag nem csúszik félre a labdával való érintkezéskor, így gondoskodik a tökéletesen irányítható rúgásról.

Kattints és rendelj a kollekcióból! 

A cipők megtalálhatóak a Playmax sportüzlet-hálózat boltjaiban is, de ha most akarod, rendeld meg a Playmax webárházban!

Itt rendelhetsz a Playmax webáruházból!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Nike akció a Sportfactoryban

Nike akció a Sportfactoryban

Fuss ki a világból, a nyüzsgésből, hagyd magad mögött a stresszt! Repítsenek a legjobb Nike cipők az utcán is a cél felé!

Cseremaraton a Media Marktban

Cseremaraton a Media Marktban

A Media Markt már gyúr a cserékre: akciókkal, kedvezményekkel bombáz, hogy időben és jobbra cserélhesd megfáradt készülékeidet.

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

A legjobb minőségű elektromos szerszámokat keresed otthoni barkácsoláshoz vagy lakásfelújításhoz? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis a Praktiker kínálatában most rengeteg akciós terméket találsz!