Válassz életre szóló túrabakancsot a Sportfactory-ból! Válassz életre szóló túrabakancsot a Sportfactory-ból!

Mindig is álmodoztál arról, hogy a hétköznapokból kiszakadva valami igazán természetközeli, csodálatos helyen töltődj fel a hétvégén? Ahhoz, hogy ez megvalósuljon nem feltétlenül van szükséged drága repülőjegyekre, de még tűző napsütésre sem, csupán egy kitartó társra, aki a nehezebb helyzetekben sem fog cserben hagyni. Ez pedig nem más, mint egy túrabakancs. A kirándulás élménye felejthetetlen pillanatokkal tud megajándékozni, csupán egy kényelmes lábbelire lesz szükséged, amely jól illeszkedik a talajhoz és bírja a legmeredekebb helyzeteket is.

A Sportfactory jóvoltából most óriási kedvezménnyel juthatsz hozzá minőségi Helly Hansen túrabakancsokhoz. A skandináv dizájnt idéző darabok bármilyen időjáráshoz kitűnően alkalmazkodnak, és amellett hogy kényelmesek, a lábadat is jól tartják. Így biztos lehetsz benne, hogy egy évekig tartó beruházást és örök szerelmet jelent majd egy ilyen cipő megvásárlása.

Bakancsok (fent balról): Helly Hansen 41 399, Helly Hansen 26 999, Helly Hansen 25 899, Helly Hansen 25 199, Helly Hansen 24 974, Helly Hansen 26 599, Hell Hansen 27 999

Tedd fel boltodat, üzleted a globalplázára ingyen és érj el igazi vásárlókat!