Valentin-napi játék a Media Marktban Valentin-napi játék a Media Marktban

Most egyszerre juthatsz hozzá a meglepetés, a szerelem és a jól megérdemelt pihenés kellemesen borzongató élményéhez. Regisztrláld a vásárlásod a Media Markt weboldalán, és megnyerheted az 1 000 000 Ft értékű páros wellness hétvégét az Aphrodite Hotelben.

És hogy milyen kütyüt rendelhetsz most kedvezményesen? Például szuper okostelefonokat. Válassz az akciós Huawei telefonok közül, és legyél gazdagabb fantasztikus kapcsolatok és élmények sokaságával! 

Ide vagy a képre kattintva megtudhatod a kedvezmény és a sorsolás részleteit.

media-markt-huawe-valentin-nap-kedvezmeny 

Ha valami komolyabb műszerre vágysz, válassz Windows laptopot! A megjelölt termékekhez az MS Office 365-öt most féláron kapod. 

windows-laptop-kedvezmény-media-markt

A Huawei akció 02.18-ig, az Office kedvezmény 03.31-ig érvényes.Aregisztrát vásárlások közül 03.09-én sorsolják ki a boldog nyertest. Akár te is lehetsz az a szerencsés!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.