Csodaverzum interaktív kiállítás az Árkádban

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2012-06-08Az Urbitális Majális rendezvénysorozat keretén belül kerül megrendezésre az Árkád Budapest rendhagyó Csodaverzum interaktív kiállítása. Ha szeretsz kísérletezni, érdekelne a különleges, design modellek, akkor gyere el! Részletek itt...
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 Árkád Budapest
  KÉPGALÉRIA
  Klikk a képekre...

Az emberek kísérletező kedvére építve született meg a Csodaverzum interaktív kiállítás. A közel egy hónapos program játékos formában, izgalmas tapasztalatokon keresztül teszi megfoghatóbbá, s ezáltal szerethetővé a fizikát.

Nem kell tudósnak lenni ahhoz, hogy megértsük a varázslatos jelenségeket. A különleges designnal megalkotott modellek bárki számára hozzáférhetők, kipróbálhatók most a budapesti Árkád Bevásárlóközpontban. A Csodaberzumban a nézőből kutatóvá, felfedezővé, a tudomány ismerőjévé válhat gyerek és felnőtt egyaránt.

Nem számít az életkor, nem fontos, hogy reál beállítottságú-e valaki vagy sem: csak az számít, hogy engedjünk kísérletező kedvünknek és próbáljuk ki mindazt, amit a Csodaverzum egyes planétái elénk tárnak. Elcsodálkozhatunk a trükkös tükrök elé állva, beléphetünk a háromszögletű, mégis hihetetlen tágasnak ható kaleidoszkóp szobába, megtudhatjuk, milyen varázslatra világít rá a gravitációs tölcsér, sőt ez még nem minden, ugyanis ezeken kívül további 20 érdekes kísérleti modellel várnak mindenkit.


A további képekért kattints ide »

A Csodaverzum május 5-től 26-ig várja a látogatókat a budapesti Árkád Bevásárlóközpontban. Az interaktív kiállítás ideje alatt 11 és 15 óra között kb. 45 perces tárlatvezetés keretén belül mutatjék be az érdeklődő csoportoknak a kísérleteket. A csoportok vezetése igény szerint 11, 12, 13 és 14 órakor indul. A tárlatvezetési igényt a következő telefonszámon lehet bejelenteni: +36 1 433 1400.

Sok szeretettel várnak minden kísérletező kedvű fiatal és idősebb látogatót egyaránt!

  


Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.