LG faszenes mikrohullámú sütő

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2011-12-24Az LG egy igazán innovatív megoldással jelentkezett a mikrohullámú sütők piacán. Az új faszenes fűtőszál segítségével egyaránt készíthetünk ízletes és egészséges ételeket az egész család számára. Mindemellett az aktív hőlégkeverés, grill hőmérséklet-szabályozás és 6-féle főzési mód is rendelkezésünkre áll. Nézd meg a részleteket...
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 LG MJ3281BS mikrohullámú sütő
 Akciós háztartási gépek

Oszd meg ezt a cikket a Facebook oldaladon!

Faszén a konyhában? Nyárias ízek télen? Mindkettő lehetséges az LG faszenes mikrohullámú sütőjével. Persze ne úgy képzeljük el, hogy a mikróba faszenekt pakolunk és úgy sütjük a húst, hanem egy különleges technológiáról van szó, az ún. faszenes fűtőszálról. Ez a megoldás lehetővé teszi az egyenletesebb, gyorsabb sütést, így finomabb és természetesebb ízeket tudunk elővarázsolni ételeinkből. Az egyedülálló technológia hőátadó képessége magasabb, mint a hagyományos megoldásoké, így legalább olyan hatékony, mintha az udvaron grilleznénk.

Az aktív hőlégkeverésnek köszönhetően változtatható a hőlégbefúvás és a grillszál hőmérséklete. Így az ételek egyenletesebben és jobban átsülnek. A hagyományos mikrohullámú sütőkkel szemben, amelyekben nem állandó a hőmérséklet, a fűtőszál ki- és bekapcsolása miatt, valamint a grillszál mindig a legmagasabb teljesítményen működik, az LG készülékében te szabályozhatod a hőmérsékletet. Az automatikus főzőprogramokon keresztül választhatsz alacsony, közepes és magas hőmérsékletszintek közül.

A fenti technológiák együttesen lehetővé teszik, hogy a 6 főzési programmal együtt összesen 32 főzési módot használj a mikrohullámú sütőben. A főzési programok a következők:

  • Delicate baking – Finoman sütés (a desszertek könnyed sütéséért)
  • Gentle Simmering – Lassú főzés (melegen tartja az ételeket, mintha épp akkor venné ki a sütőből)
  • Moderate cooking – Egyenletes főzés (a mindennapi sütés-főzésért)
  • Even browning – Egyenletes pirítás (a ropogós és finom ízekért)
  • Crisp roasting – Ropogósra sütés (az ínyenc falatokért)
  • Rapid searing – Gyorssütés (húsok, halak és baromfi aranybarna kérgéért)

A mikró űrtartalma 32 liter, amiben egy 340 mm átmérőjű forgótányér található. A sütőtér belső bevonata rozsdamentes acél. Funkciói között találunk melegentartó funkciót, forgótányér-kikapcsolást, gyermekzárat és órát is. Nettó súlya 20, 9 kg. Szélessége 530 mm, magassága 322 mm, mélysége pedig 533 mm.

Az LG MJ3281BS mikrohullámú sütő ára természetesen az egyedülállóság jegyében több, mint az átlagos sütőké, kb. 64 000 Ft-tól kapható az üzletekben. 


Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.