McDonald's akciós kuponok

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2011-06-06Szeretnél akár 50%-ot spórolni a McDonald's-ban? Itt a lehetőség, vidd magaddal a nyomtatható kuponokat innen.
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 Csodálatos Disney portrék híreségekkel
 Tavaszi Deichmann akciós cipők
 Megérkezett a tavaszi/nyári Hervis kollekció!

McDonald's akciós kuponokSzoktál a McDonald's-ban enni? Miért ne tehetnéd most ezt olcsóbban? Spórold meg a menüd akár 50%-át a nyomtatható kuponok segítségével 2011. május 2 és június 5 között. A 3 oldalnyi kupon számos kedvezményre jogosít a McDonald's éttermekben, ha magaddal viszed a és vásárláskor bemutatod őket.

Figyelj, mert néhány kupon csak a McReggeli esetén váltható be 10.30-ig. Az ajánlat más kedvezményekkel nem vonható össze. Spórolj akár 50%-ot miközben kedvenc hamburgered, vagy sajtburgered eszed!

A kuponokat ide kattintva tudok kinyomtatni >>> 


Felhasznalo:
Cicuskaa
Dátum:
2012-06-05 12:17:20

Azt szeretném meg érdeklődni h hogyan is kell használni a kuponokat ??


Felhasznalo:
antal pálné
Dátum:
2012-04-24 10:08:03

ÜDV! ÉRDEKLŐDNÉK LEHET E KÉRNI HOGY E-MAILBEN KÜLDJENEK ÉRTESÍTÉST MIKOR VAN BEVÁLTHATÓ KUPON????? A FÉRJEM KAMIONOS ÉS RENDSZERESEN BEJÁR A MC DONALDSBA ENNI ÉS HOZ A 3 GYEREKNEK IS HAZA MENÜT,JÓ LENNE TUDNI MIKOR VAN FRISS KUPON!!KÖSZÖNÖM


Felhasznalo:
Csepregi József
Dátum:
2011-05-22 05:37:51

Szeretek a McDonald\\\'s-ba járni, remélem ilyen akciók máskor is lesznek. Köszönjük McDonald\\\'s.

 [1] 

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.