Óriási Office Shoes cipő akció

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2011-08-05Akcióáradat az Office Shoes üzletekben. A legnagyobb márkák cipői most akár 50%-os árengedménnyel is a tiéd lehetnek. Gyerünk, szerezz be te is egy Nike, adidas, Lacoste vagy más cipőt! Itt olvashatók a részletek...
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 Nagy nyári Camaieu akció
 Debenhams akció
 Vagabond cipő akció

Az Office Shoes üzletek bármelyikében vásárolhatsz olcsóbban július 1-től az óriási nyári akció keretében. A legnagyobb világmárkák legjobb cipőit veheted meg akár 50%-os kedvezménnyel is. Menj és válogass, legyen tiéd egy akciós Nike, adidas, Lacoste, Converse, Puma vagy másféle cipő. A döntés a tiéd!

Az akció július 1-től visszavonásig és a készlet erejéig érvényes, más promócióval nem vonható össze. 


Felhasznalo:
Tamás
Dátum:
2011-07-05 13:40:19

Tisztelt Gábor!

Nem teljesen értem a hozzászólást. A címben két idegen szó szerepel: Office Shoes, ami ennek az üzletnek a neve. Ezt nem lehet lefordítani, mert akkor senki sem fogja tudni, hogy hol található az akció. Más kivetnivalót nem látok a címben. Természetesen ha megírja, hogy mit kifogásol, akkor szívesen veszem és odafigyelek rá máskor is. Külön öröm, hogyha valaki foglalkozik a magyar nyelv ügyével.

Tamás


Felhasznalo:
Gabor
Dátum:
2011-07-05 12:28:53

Egy kerdesem lenne csak!! Tessek mondani az aki ezt a cimet megfogalmazta, az a jeruzsalemi iskolaban tanulta a magyar nyelvet???? Kicsit torni magyar??? Nem szegyenlik magukat?? A csodalatosan szep es ertekes nyelvunket ilyen ocsmany kulfoldi szavakkal akarjak felcserelni. Undorito!! Aki magyar az nem tehet az anyanyelvevel ilyet, csak akinek nem nyelve es nem hazaja, az. Szegyeljek magukat!!!

 [1] 

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.