Tesco áruhitel

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2011-01-06Mosógépet, LCD tévét vásárolna, de inkább kedvező áruhitellel törlesztene az azonnali fizetés helyett? A TESCO áruhitel szolgáltatása 2010. március 17-vel megújult. Kedvezőbb és gyorsabb mint eddig.
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 Tesco Áruhitel igénylés itt
 Tesco akciós termékek

Miért jobb mint korábban?

A Tesco áruhitelénél megválaszthatja a törlesztőrészletek nagyságát, futamidejét. Többféle kondícióból választhat, akár 5 percen belül elbírálható, amit hétvégén is igényelhet már 63 Tesco áruházban.
  • Gyors, mert 5 percen belül megtörténik a banki hitelbírálat. A sikeres hitelbírálat után nem kell várnia, azonnal hazaviheti a kiválasztott terméket.
  • Fix, mert a sokféle hitellehetőség közül az igényének megfelelően választhat akár havi fix törlesztőrészletet is.
  • Biztonságos, mert a biztosítási esemény bekövetkezése esetén azaz: maradandó teljes rokkantság vagy haláleset bekövetkezésekor a biztosító átvállalja az ügyfél tartozását a Credigen Bank Zrt. felé, tehát az ügyfélnek, vagy az örökösnek nem kell visszafizetnie hátralévő részleteket.

Akkor igényelhet Tesco áruhitelt, ha már elmúlt 18 éves, állandó magyarországi lakcíme van, igazolt rendszeres jövedelemmel rendelkezik, és rendelkezik saját telefonnal. A munkavállalóknak, nyugdíjasoknak és vállalkozóknak különböző dokumentumokat kell bemutatniuk a Tesco áruhitel igénylésekor, ezekről itt >> tájékozódhat.


Infovonal: (06 1) 453 51 73


Áruházak elérhetőségei >>(TESCO)


Felhasznalo:
balogh beatrix
Dátum:
2013-03-26 14:28:50


Felhasznalo:
Enikő
Dátum:
2011-12-19 13:43:42

Én azt szeretném kérdezni, hogy én rendszeres jövedelemmel rendelkezem, több mint a minimálbér.. a kártyámon jelenleg van A hitel.. És a kérdésem az lenne, hogy ilyen esteben is meglehet kapni az áruhitelt?? pl: egy notebookra... válaszukat előre is köszönöm.


Felhasznalo:
Megyes József
Dátum:
2010-11-24 17:26:28

Üdv!csak azt szeretném megkérdezni hogy munkanélkülin vagyok és kapom a havi juttatásom(minimálbér) és hogy igy lehet-e hitelt intézni mondjuk egy laptopra.? és ha igen akkor milyen papirok kellenek.Elöre is köszönöm


Felhasznalo:
Hajdu Jánosné
Dátum:
2010-11-24 11:58:29

Én csak azt szeretném kérdezni,hogy olyan is igényelhet áruhitelt akinek lakáshitele van?


Felhasznalo:
Bátori Tamás
Dátum:
2010-07-06 08:21:58

batoritomi@freemail.hu

 [1] 

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.