Vagabond kubai tavasz

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2011-05-20Megérkezett a Vagabond tavaszi/nyári kollekciója. Az új cipők kampányfotóit Kubában készítették. Nézd meg a képeket és az új cipőket árakkal együtt.
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 Vagabond termékek
 Új C&A tavaszi kollekció
 C&A nyereményjáték! Utazz Kaliforniába!
  KÉPGALÉRIA
  Klikk a képekre...

Az idei tavaszi/nyári kollekció képeit Kubában készítette a Vagabond. A Karibi hangulatú képeket megnézheted a galériánkban >>>

Női trendek
A hölgyeknél vegyesen lesz jelen a rock-os és a romantikus forma, melyeket a 70-es és 90-es évek inspiráltak. A csizmák tovább élnek tavasszal is, sőt a textile csizmák sarokkal térnek vissza. Kényelmes szandálok, fa sarkú futurisztikus modellek és a balerinák is tökéletes választás lehet ebben a szezonban.

Férfi trendek
A férfiaknál a lazán elegáns viselet lesz a menő. A kollekciót klasszikus formákra alapoztuk a kényelmet sem szem elől tévesztve, ami egy sokkal lazább stílust eredményezett. Vitorlás cipők, fűzős bokacsizmák, textil cipők és az elengedhetetlen tipikus férfi cipők várnak Rád idén nyáron.

Nézd meg az új kollekció termékeit itt, árakkal együtt >>> 


Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.