Yves Rocher kozmetikai termékek akár féláron

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2011-06-30Elérhető szépség, még több öröm. - hirdeti az Yves Rocher akciója. Akár 50%-kal olcsóbban is vásárolhatunk most kedvenc kozmetikumainkból az üzleteikben.
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 Ajándék papucs
 Vögele leárazás
 Vagabond őszi cipők előzetes

Az Yves Rocher kozmetikai üzletek óriási akciót tartanak. Az elérhető szépség szlogen az elérhető árakat is takarja, ráadásul most akár 50%-kal olcsóbban is megvehetjük őket. Az Yves Rocher szépségápolási termékekkel mindenki kiemelheti saját személyiségét, a nők minden, szépséggel kapcsolatos vágyát kielégítik, folyamatosan megújulhatunk és kíméljük vele a környezetet is.

Az ajánlat a zöld ponttal megjelölt termékekre nem vonatkozik, más kedvezményekkel nem vonható össze és 2011. június 21-től 30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. 


Felhasznalo:
Benkőné Thierjung Anna
Dátum:
2012-03-21 17:20:40

Jó napot kívánok!
Rendszeresen vásárolok az Önök üzleteiben.Kiváló minőségű a kozmetikumuk. Viszont sajnálattal látom,hogy a termékek ára az interneten nem tekinthető meg. Jó lenne előre tájékozódni,mielőtt az üzletbe lépünk,hiszen nincs mindig idő a tüzetesebb vizsgálódásra. Lehetséges,hogy csupán én nem találom az elérhetőséget,kérem szíveskedjenek tájékoztatni ,hogy hol nézhetem meg az áraikat!
Segítségüket és szíves válaszukat előre is köszönöm!
üdvözlettel : B-né T. Anna


Felhasznalo:
WICCA ERIKA
Dátum:
2011-08-02 20:32:52

NAGYON, NAGYON JÓ , KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FRANCIA KOZMETIKUMOK, A TESTÁPOLOSZEREKTŐL A SMINK SZEREKIG!! NAGYON SZERETEM ŐKET, CSAK AZ A,,GOND,, HOGY KAPOSVÁRON ILL EGÉSZ SOMOGY MEGYÉBEN NICS MÁRKAKÉPVISLETE ÉS SZAKÜZTLET AHOL BESZEREZHETNÉNK TÖBBI NŐTÁRSAIMMAL EGYÜTT!!!!:(:(:(


Felhasznalo:
GlobalPlaza
Dátum:
2011-06-24 11:26:25

Kedves Bakos Ildikó!

Köszönjük az észrevételt, javítottuk a rendelkezésre álló információink alapján.

Az ajánlat a zöld ponttal megjelölt termékekre nem vonatkozik, más kedvezményekkel nem vonható össze és 2011. június 21-től 30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.


Felhasznalo:
Bakos Ildikó
Dátum:
2011-06-24 07:46:03

Ennek nagyon örülök,csak azt nem írták meg,hogy mettől meddig tart az 50%-os kedvezmény akció!

 [1] 

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.