Márkalista / New Yorker
New Yorker
New Yorker termékek itt

Fontos információk:
számlázási cím: Budapest Kis Nagy Péter

havidíj: 6000

fizetés módja: 3 hó

tartozás: van

webcím: http://www.newyorker.de

Leírás: A New Yorkerben a világ divatiparának egyik élharcosát tisztelhetjük. Elég csak azt megnéznünk,hogy hol kezdték: 71-ben egyetlen kis flensburgi farmer áruházzal; mostanra pedig behálózták egész Európát üzletláncaikkal! 34 év alatt megszerezték a hőn áhított nemzetközi hírnevet, azt az alapot, ami hosszútávú vállalkozásokhoz elengedhetetlen. Legyen az sport, munka vagy utcai ruházat, a New Yorker mindenhol bizalmat érdemel, persze főként fiatalokat vesznek célba, de azért az idősebbeknek is bátran ajánljuk.


Felhasznalo:
xmnajmynt
Dátum:
2012-07-10 07:54:49

nEjon7 <a href="http://yaavfnixsiqk.com/">yaavfnixsiqk</a>


Felhasznalo:
Mome
Dátum:
2012-07-09 08:16:30

I think we're all being a little hard on the poor guy. Now, if you'll exscue me, I have to pick my wife and her masseuse up at the spa. They're meeting a couple of friends back at his place before they go out for drinks and a little dancing. I'm not real comfortable with the whole thing, but she told me that she only lets Ramf3n finish inside her, not the other three.


Felhasznalo:
Gergő
Dátum:
2010-10-24 22:28:56

Tisztelt New-yorker!

Annak idején rengeteg new-yorker-es cuccot vettem magamnak, s mivel sok volt ezért egy-egy darabot alig vettem fel párszor. Nos az a problémám hogy kinőttem őket. Mindegyik M-es méretű, férfi ruhák.
Mit tudnék kezdeni velük? Az egykori viselés nyoma sem látható rajtuk. Nem létezik valami beszámításos lehetőség? Kellene a hely a ruhaszekrényben a többinek. Sajnálom bedobni turkálóba meg ilyen helyekre hiszen szinte újként ellehetne őket adni. Akár képeket is tudnék küldeni.

tisztelettel: titanium@postafiok.hu


Felhasznalo:
Csilli
Dátum:
2010-10-10 23:22:03

Kedves New Yorker!!
Nem régiben vettem az egyik boltotokban egy rövidújjú pólót,szép élénk kék,és hatalmas mosolygós piros szivecske van az elején.Sajnos ezt valahol elhagytam,pedig ez volt a kedvenc pólóm.Kérlek segítsetek nekem abban,hogy hol tudnék még egy ugyanilyet beszerezni!
köszönöm szépen!

pcsilla99@yahoo.com


Felhasznalo:
Kertész Emese
Dátum:
2010-10-09 13:29:56

Kedves New Yorker!

Keresek egy kabátot, amit tavasszal láttam, az egyik boltban! Akkor nem vettem meg, mert úgy gondoltam , majd ősszel, amikor hordani is fogom!
Most persze sehol sem találom! Az üzletekben, azt mondták, hogy annyira leakciózzátok a termékeket, szezon végén, hogy mindent elvisznek! De nekem nagyon tetszik az a kabát, most másról hallani sem akarok!
Sötét szürke alapon, halvány szürke apró kockás dzsekiről van szó, finom orkános jellegű anyagból, hosszabb fazon, amiben az embernek nem fázik a dereka!
Kérlek Titeket, ha van, valahol, valamelyik raktárban, vagy tudjátok, hol van még árusítva, írjátok meg nekem!
Köszi !
Üdv.
címem: ekertesz@fibermail.hu


Felhasznalo:
kardos sándor
Dátum:
2010-08-09 09:08:49

Kedves Piroska,sajnálom a szombatit,szeretnék találkozni veled,kérlek keress meg az iwiwen!


Felhasznalo:
Mangooo
Dátum:
2009-05-28 11:20:07

Kedves New Yorker!!!!
2006-2007 között vettem egy farmernadrágot a boltotokban ,ami enyhén koptatott volt és tele hímzéssel (pálmafa , pillangó stb )Sajnos szét hordtam a nadrágot vagyis elég szépen elkopott!És minden vágyam az hogy találjak egy ugyanolyan gatyót!!DE sehol!!Ha valaki tudna nekem segíteni ez ügyben akkor kérlek írjatok nekem!!!Köszi


címem:scottynem@freemail.hu

 [1] 

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.