Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK >

Miskolc Plaza
  Tel.:+36 46 504 002  http://miskolcplaza.hu

Értékeljen Ön is, klikk ide!   Pontozás, részletes eredmény itt!  

 

Információs telefon:

 

 

"Vásároljon szórakozva!" A Miskolc Plaza vezetõsége tisztelettel köszönti minden kedves látogatóját! A Plaza a város extravagáns színfoltjaként több mint 70 kereskedelmi üzlettel, 8 termes multiplex mozival, szupermarkettel és mintegy 500 férõhelyes parkolóval fogadja a kedves vásárlókat és szórakozni vágyókat. A Miskolc Plaza három, többszintes épületét elsõsorban a szolgáltató-, bevásárló- és szórakoztató funkció teszi minden mástól különbözõvé. "Plaza - jelenség" = "szórakozva vásárolni" Olyan légkört biztosítunk bérlõinknek és vásárlóinknak, amely lehetõvé teszi a kulturált, kényelmes, biztonságos körülmények között történõ vásárlást egy kellemes, klímatizált épületben.

 

 

Nyitva Tartás:

 

 

Üzletek:

H-P: 9-21

V: 10-19

Szórakozóhelyek:

H-V: 10-02

 

 

Megközelítés:

 

A Miskolc Plaza a város bármely pontjától könnyen megközelíthető helyen található, közvetlen szomszédságában van a buszpályaudvar, mely replica watches uk sale befogadja a beérkező vidéki és helyi járatokat.

 

 

 

 


Miskolc Plaza nagyobb térképen való megjelenítése

 

 

Parkolás:

 

A Miskolc Plaza replica watches parkolója két további épületben helyezkedik el, ezek a B és a C épület. A tetőparkoló fűthető körrámpán felhajtva közelíthető meg, férőhelyek száma: 480. Minden bejárat mellett air max pas cher található lépcsőház ill. lift, melyeken gyalogosan lehet a tetőparkolót megközelíteni vagy elhagyni.

- Az első 1 óra mindenki számára ingyenes
-
1 óra ingyenes, utána minden megkezdett 30 perc 120,- Ft.
- A mozilátogatóknak + 2 óra, összesen 3 óra ingyenes

 

 

 Írja meg véleményét a Miskolc Plazáról - klikk ide...

 

 

87
46/504-002
8 terem
1óra ingyen
Miskolc Plaza, bevásárlóközpont, üzletek, pláza, telefonszám, elérhetőség, hírek, akciók, termékek, térkép, nyitva tartás, 3525 Miskolc, Szentpáli utca 2-6.
Miskolc Plaza, Miskolc, 3525 Miskolc, Szentpáli utca 2-6.. Üzletek, telefon, elérhetőségek, nyitva tartás, parkolás és hírek, akciók. Írd meg véleményed a Miskolc Plazáról!