Gyors kereső
 
Kiemelt üzletházak
 
Ajánló:
 
 
 
Hírlevél feliratkozás
IRATKOZZON FEL!
Iratkozzon fel a GlobalPlaza hírlevelére.

 

 

Árkád Üzletház Pécs / TEL.: 0672/523-100 /

Árkád Üzletház Pécs

Térkép, megközelítés, info
Weboldal
ÜZLETEK
Telefonszámok
           Értékeljen Ön is, klikk ide! Pontozás, részletes eredmény itt!
Árkád Üzletház Pécs üzletek termék ajánlatai Mutasd az összeset...  


Deichmann cipő őszi kollekció 2012.
Férfi fűzős cipő

12 900 Ft

Deichmann Cipő

Kislány póló
1 990 Ft

C&A

Deichmann cipő őszi kollekció 2012.
Magas szárú fűzős cipő

7 990 Ft

Deichmann Cipő

Deichmann cipő őszi kollekció 2012.
Magas szárú cipő

6 990 Ft

Deichmann Cipő

BESHA W papucs
9 999 Ft

PlayersRoom
  H i r d e t é s

Felhasznalo:
Vörös Mercédesz
Dátum:
2013-04-07 13:50:39


Felhasznalo:
FIu2676
Dátum:
2011-09-11 10:25:02

Az ÁRKÁD-Pécs internetes portálján is elkélne egy hasonló szintenkénti alaprajz, a boltok megnevezéseivel, mint amilyen a
http://budapestiutcak.com/Bevasarlokozpont/Arkad_Ors_Vezer_tere/
webcímen látható a budapesti Árkádról.
Az üzletkeresőhöz pedig hozzárendelhető lenne egy link, amely megmutatja az üzlet helyét a bevásárlóközpont adott szintjének alaprajzán.


Felhasznalo:
FIu2676
Dátum:
2011-09-11 09:57:35

A bevásárlóközpont
http://www.arkadpecs.hu/oldalak/uzletek
weboldaláról elérhető üzleteknél az "Üzlet helye" rovat számtalan esetben kitöltetlen, egyes esetekben csak a szint van beírva.
Az a vásárló, aki célirányosan keres s nem óhajtja idejét arra pazarolni, hogy üzletkeresés címén bebarangolja e hatalmas épületet vagy annak egy szintjét, nem fog ezekbe az üzletekbe jönni, hanem a bevásárlóközponton kívüli üzleteket keresi fel.


Felhasznalo:
HERVIS
Dátum:
2011-07-01 14:29:47

Akciók idején sok a vásárló az Árkádban. Általában kedvesek, segítőkészek az eladók. A pécsi HERVIS-ben azonban rendszeresen alázzák a betérni igyekvőket. A biztonságőr ugyanis mindenkit végigmustrál már a belépésnél, a komoly riasztó apparátus mögül és ráförmed a betérni igyekvőre, hogy tegye le a csomagját egy pénztár alatti polcra. Én biztosan nem hagyom itt az én csomagomat (hátha még valaki elviszi, ha ebben a boltban a személyzet tapasztalata szerint főleg a tolvajok vásárolnak) – gondoltam, és valószínűleg kissé méltatlankodva néztem. A közelben „szorgoskodó” két mogorva képű eladónő lesújtó pillantást vetett rám. Egyik alkalommal egy 50 ezer Ft-os gitárról lett volna szó, a másik alakalommal egy C&A-ban vásárolt (nem lopott) csomagról. Néhány hasonló csomag már dobálódott a polcon. Elképzeltem, hogy kifelé felvesszem a C&A egyen szatyrom, de jaj nem ez az enyém, vajon melyik az öt közül? Majd a biztonsági őr kiválasztja az enyémet, megtekintve, hogy ki mit vett? Bugyi, zokni, nadrág stb. Asszonyom, az öné a két bugyi, egy melltartó, 100-as méretű, 15 200 Ft-os blokkal? Szegezi nekem a kérdést mindenki hallatára. Ó nem az enyém csak 80-as… – felelem ijedten. Eddig jutott a képzeletem, sarkon fordulva kiiszkoltam a boltból.


Felhasznalo:
Somoskői Gizus
Dátum:
2010-12-10 14:00:28

Vidékiek vagyunk,kisfiammal minden évben ellátogatunk az Árkádba karácsonyi vásárlásra és egy egész napos szórakozásra.Nagyon jól érezzük magunkat.


Felhasznalo:
WALCSI
Dátum:
2010-11-25 14:47:27

Nagyon tetszik, most Karácsony előtt--jól esik sétálgatni, nézegetni. Szép a diszités, sok a gyerek. Igaz, most hasonlit a tavalyihoz, de igy is lenyűgöző, a havas táj és a hazai állatokat bemutató tárlat, mézeskalács házikó egy kis boszival!!! Mindenkinek ajánlom--jó kikapcsolódásképpen, nem csak a vásárlás miatt.


Felhasznalo:
Szokodi Zoltánné
Dátum:
2010-10-29 19:09:13

Nekem nagyon tetszik az Árkád! Rengeteg üzlet, sok választék egy helyen, ez nagyon jó, és a sok ételbárról még nem is beszéltem!

 [1] 

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.