2012 Maja Agenda jellemzők

"Napjainkban az emberiség egész történetének leghihetetlenebb pillanatait éljük, mindazonáltal csak kevesen, igen kevesen értjük, miről is szól ez a folyamat. A számtalan baljóslattal összezavarodottan és a próféciák rengetegétől megrémülten, sokan jobbnak látták inkább tudomást sem venni erről a különleges kalandról, amelynek ma részesei vagyunk.
Mindaz a mágia és ismeretanyag, amelyet az ősi maják időszámítás-tudománya hordoz, minden egyes jegyében elveti a kozmikus látás szükségességét, amely a folyamatban lévő történések megfelelő megélését biztosítja számunkra.
A meghívás, hogy csatlakozzunk önkéntes alapon a 13:20-as frekvenciához, hozzáigazítva időmérésünk formáját a természethez és a világegyetemhez, oda vezet, hogy valamiképpen visszakapjuk azt a mennyei paradicsomot, amit egykoron elvesztettünk...
Az instrukció egyszerű: idomuljunk a 13 darab 28 napos hónap rendszeréhez, melyből egy nap kívül esik az időn, finoman beleengedve az új esztendőt az elmúltba, az új valóságot a régibe.
Csatlakozz ehhez a világraszóló eseményhez, mely éppen annyira lenyűgöző, mint amennyire nagylelkű. Kövesd minden nap az összefüggést az emberi érzékelés és a csillagászati elrendeződések között, hogy ezáltal az egyesült tudat létrejöttét segítsük elő. Ha így teszel, nagyon hamar érezni fogod, hogy a választásaid biztosabb utakra visznek, melynek eredménye egy akadálytalanabb áramlás és egyesített összhang lesz a szeretetben, amely valamennyiünket magába foglal.
2012 tehát nem egy prófécia, sem egy puszta dátum, sem pedig a világvége, hanem egy lehetőség és felhívás arra, hogy ismét ráeszméljünk: mindannyian részei vagyunk egy csodálatos EGYSÉGnek, az úgynevezett VILÁGEGYETEMNEK." (María Bertha Martínez Loya)