Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
Az egytálétel különös műfaj, amolyan minek nevezzelek? Aszerint, hogy melyik összetevő hangsúlyosabb benne, nevezhetnénk akár levesnek, tésztafélének, hús-, hal-, sajt- vagy tojásételnek is, holott egyik sem, hiszen mindegyikben jócskán szerepelnek "lazító elemek", azaz különféle zöldségek, gabonaszármazékok. Miután természetszerűen sok az "átfedés", nehéz megvonni a határt, hacsak nem az elkészítés módját illető közös vonások alapján: a hozzávalók egy tálban sülnek-főnek, és együttes zamatuk adja meg az étel jellegét. A népszerű szerzőpáros új receptekkel, de továbbra is nagyszerű ételfotókkal kedveskedik olvasóinak legújabb könyvében. Jó főzést kívánunk mindenkinek!
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
Az egytálétel különös műfaj, amolyan minek nevezzelek? Aszerint, hogy melyik összetevő hangsúlyosabb benne, nevezhetnénk akár levesnek, tésztafélének, hús-, hal-, sajt- vagy tojásételnek is, holott egyik sem, hiszen mindegyikben jócskán szerepelnek "lazító elemek", azaz különféle zöldségek, gabonaszármazékok. Miután természetszerűen sok az "átfedés", nehéz megvonni a határt, hacsak nem az elkészítés módját illető közös vonások alapján: a hozzávalók egy tálban sülnek-főnek, és együttes zamatuk adja meg az étel jellegét. A népszerű szerzőpáros új receptekkel, de továbbra is nagyszerű ételfotókkal kedveskedik olvasóinak legújabb könyvében. Jó főzést kívánunk mindenkinek!