A baromfitartás gyakorlata jellemzők

Mindig baromfitartó nép voltunk, magyar gazdasági udvar aligha képzelhető el ma is baromfi nélkül. Van, ahol a ház körül hagyományosan tartott csirke, tyúk, pulyka, liba, kacsa, gyöngytyúk csupán "hangulati" része a gazdaságnak, van, ahol termékeivel a család ellátását szolgálja, van, ahol kiegészítő jövedelemként már piacra is termel és van, ahol speciális árutermelőként a mezőgazdasági vállalkozás alapja. A könyv a hagyományos termelés és az intenzív termék-előállítás gyakorlati kérdéseit egyaránt tartalmazza. A kor követelményeinek megfelelően külön hangsúlyt fektettünk a minőség, hatékonyság, állat- és környezetvédelem ismeretanyagára, de az is információkhoz juthat, aki biohúst vagy biotojást akar termelni. A könyvet nemcsak azok forgathatják haszonnal, akik a baromfitermékek előállításának "mesterei" kívánnak lenni!