Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
Budapest és Párizs két európai főváros, két hasonló és mégis eltérő kultúrával. Az egyik az otthonom, ahol főiskolai éveimet töltöttem, a másikban pedig többek között elsajátítottam a szakmám alapjait.A párizsi luxusszállodában töltött hónapok adták az ötletet, hogy két ilyen nagy múltú francia hotel példáján mutassam meg, milyen különböző is az egyformának tűnő. Véleményem szerint mindkét szállodának lenne mit tanulnia a másiktól.Bár a Front Office tevékenység komplexitásáról szól ez a könyv, a többi részleg - így például az étterem - munkája is nagy befolyással van rá. Étteremvezetőként azóta megtanultam ezt. Hogy miért van így és hogyan működik? Leírtam ebben a könyvben. 2007. januárban nívó-díjat kaptam érte.Elsőként Laurent Carasconak ajánlom ezt a könyvet - nélküle nem születhetett volna meg, szerzője pedig ma sem szakmai, sem emberi téren nem lehetne az, aki
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
A BUDAPESTI LE MERIDIEN HOTEL ÉS A PÁRIZSI AMBASSADOR HOTEL jellemzők
Budapest és Párizs két európai főváros, két hasonló és mégis eltérő kultúrával. Az egyik az otthonom, ahol főiskolai éveimet töltöttem, a másikban pedig többek között elsajátítottam a szakmám alapjait.A párizsi luxusszállodában töltött hónapok adták az ötletet, hogy két ilyen nagy múltú francia hotel példáján mutassam meg, milyen különböző is az egyformának tűnő. Véleményem szerint mindkét szállodának lenne mit tanulnia a másiktól.Bár a Front Office tevékenység komplexitásáról szól ez a könyv, a többi részleg - így például az étterem - munkája is nagy befolyással van rá. Étteremvezetőként azóta megtanultam ezt. Hogy miért van így és hogyan működik? Leírtam ebben a könyvben. 2007. januárban nívó-díjat kaptam érte.Elsőként Laurent Carasconak ajánlom ezt a könyvet - nélküle nem születhetett volna meg, szerzője pedig ma sem szakmai, sem emberi téren nem lehetne az, aki