A csallóközi... ár és hasonló termékek
A csallóközi szakácsművészet mesterei jellemzők
Könyvünkkel be szeretnénk bizonyítani, hogy étkezési szokásaink is részét képezik önmagunk pontosabb megismerésének, múltunk és gyökereink jobb megértésének. Természetesen nem ragadhatunk le a múltnál, mert nemcsak egy szép, étvágygerjesztő fényképekkel illusztrált könyvet akarunk az Olvasó kezébe adni, hanem egyben egy modern felfogás szerint összeállított, használható szakácskönyvet is!
A mai világban a jó minőségű ételek elkészítésének egyik szinonimája a biotermelésből származó alapanyagok alkalmazása lett. Ez a könyv a modern konyha egyik legfőbb alapanyagára, a bioolajra szeretné felhívni a figyelmet. A páratlan ételfotókkal illusztrált kötet receptjeit a Csallóköz öt legnevesebb séfje állította össze, s a régió tradicionális ételei épp úgy helyet kapnak benne, mint a modern konyhaművészet remekei." (a Kiadó)