A csodálatos grapefruitmag jellemzők

Shalila Sharamon és Bodo J. Baginski természetgyógyász házaspár - több szakmai bestseller szerzője - véletlenül akadtak rá egy természetes növényi kivonatra, melynek széleskörű alkalmazási lehetőségei felkeltették érdeklődésüket.
A korábban ismeretlen grapefruitmag-kivonat a legújabb tudományos kutatások szerint rendkívül hatékony készítménynek bizonyult. Sikerrel alkalmazható a megelőzés, az egészségmegőrzés területén és a gyógyításban egyaránt. Kitűnő természetes konzerválószer, használható az állatgyógyászatban, a mezőgazdaságban, kozmetikai készítmények, vagy háztartási tisztítószerek, növényvédő szerek alkotórészeként - hogy csak néhányat emeljünk ki a könyvben részletesen leírt alkalmazási területek közül.
A sokféle alkalmazási lehetőség ismeretében sok tudós feltételezi, hogy a grapefruitmag-kivonat a jövő egyik legérdekesebb - természetes eredetű - baktérium-, gomba- és parazita-ellenszere.
A szerzők lelkes és fáradságos kutatómunkával összegyűjtötték a tudományos kutatás eredményeit, valamint a laikus felhasználók tapasztalatait, melyeket egységes, holisztikus szemléletbe foglalva, közérthetően adnak közre. A könyv tartalmazza a felhasználók számára oly fontos alkalmazási előírásokat, a pontos adagolást is. A függelékben az érdeklődők a legújabb tudományos kutatások eredményeiről is tájékozódhatnak.