A félelem árnyékában jellemzők

A Bódeni-tó közelében idilli módon él a híres lótenyésztő és családja. Gazdagság, két felnőtt fiú, odaadó, gondos feleség mi kell még a boldogsághoz? Lehet, hogy a lopott szerelmes órák varázsa, izgalma, gyönyöre a csinos sógornővel?
Az egyik fiú az apja segítője, a másik orvos egy pszichiátriai klinikán. Egy ravasz, számító nő fonja köréjük a hálóját.
Az erdő csendjében az elhagyott kastély súlyos titkokat rejt. Az elrabolt és bezárt nők sóhajait, könyörgéseit, kétségbe esett üvöltéseiket ugyan ki hallaná? Lesz-e visszaút egy őrült elme eszelős játékai elől?
A fitneszterem állandó vendége, a férjénél jóval idősebb feleség is rájön, hogy az időt ő sem tudja lefizetni: férje megcsalja, sőt gyermeket vár tőle a szexis, hódításokban igencsak tapasztalt fiatal barátnője. Kegyetlen bosszút forral.
Egy prostituált anya gyermekeként felnőni, maga volt a rémálom. Következményei a dúsgazdag leplezett torz személyiségét nap mint nap űzik.
Ismét bizonyossá válik: a pénz nem testvére a boldogságnak, házasság és hazugság gyakran összeölelkezik. Ritka az az ember, akit nem vezetett félre asszonyi cselszövés.