A halál hét csodája jellemzők

Négyezer-ötszáz évvel ezelőtt a gízai Nagy Piramis csúcsán aranyból készült csodálatos zárókő állt. Ez a gyönyörű alkotás bámulatos hatalmat biztosított azok számára, akiknek jó szerencséje lehetővé tette, hogy birtokolják.
De i. e. 323-ban a zárókövet felosztották hét szelvényre, széthordták az akkor ismert földrészek legtávolabbi sarkaiba, és elrejtették a kor legnagyobb építményeiben, melyeket a világ hét csodája néven ismerünk.
Most, amikor ritka csillagászati esemény közeledik, eljött az idő, hogy felkutassák ezeket a szelvényeket, visszahozzák őket, és újra felépítsék a zárókövet
# Ezért a kincsért nemcsak a világ legnagyobb országai szállnak harcba, de gátlástalan terroristák is, valamint egy, nyolc kisebb ország alkotta merész koalíció, amelynek polgárai felismerték, hogy ekkora hatalmat nem szabad egyetlen országnak birtokolnia. A titokzatos Jack West kapitány vezetésével ez a kicsi, de elszánt csapat beszáll a harcba: abba a globális háborúba, amelyben gonosz csapdákat rejtő bányák, hatalmas, veszedelmes erők és minden képzeletet túlszárnyaló kalandok várják őket.
Utunk során eljutunk a rodoszi kolosszustól Szemirámisz függőkertjéig, az alexandriai világítótoronytól a Nagy Piramisig - úgyhogy kapcsolják be a biztonsági öveket, és kapaszkodjanak, ha kedves az életük!