A lány, aki tud repülni jellemzők

Egy igazi csajt nem lehet megzabolázni... hacsak nem a megfelelő módszert használod.
Piper McCloud tud repülni. Csak így, egyszerűen. Tény, hogy a hátramenet még nem igazán megy neki, és a fordulatai is kissé esetlenek, de a bukfencben nagyon profi.
A probléma csupán annyi, hogy Lowland egyszerű lakosai félnek Pipertől. A szüleinek fogalma sincs, mit kezdjenek vele, így jó ötletnek tűnt, hogy a kislányt elküldjék a farmjukról, és beköltöztessék egy szupertitkos, szigorúan őrzött iskolába, ahol csupa kivételes képességgel megáldott gyerek tanul.
Eleinte nagyszerű is volt minden: ott volt az a sok új barát, olyan adottságokkal, mint a szupererő vagy a szuperzsenialitás - nem is beszélve a rengeteg házi sütésű almás pitéről.
De Piper még a különlegesek között is különleges volt. És ennek bizony vannak következményei. A következmények pedig túl szörnyűek ahhoz, hogy beszélni lehessen róluk. Túl eszelősek, hogy megfontolásra méltók legyenek. És túl veszélyesek, hogy figyelmen kívül lehessen hagyni őket.
Victoria Forester első regénye - hol szívderítő, hol rémisztő fordulataival - a lázadás és bátorság felejthetetlen története. Főhőse egy leigázhatatlan kislány, aki tud, aki fog, akinek muszáj... repülni.